Anasayfa Haber Bülten Samsung Galaxy Note 4, 45 TL’den Başlayan Fiyatlarla Avea’da!

Samsung Galaxy Note 4, 45 TL’den Başlayan Fiyatlarla Avea’da!

Avea, Samsung’un yeni amiral gemisi Galaxy Note 4’ü, 36 aya varan taksit seçenekleri ve ayda 45 TL’den başlayan avantajlı tekliflerle 17 Ekim’den itibaren Avea İletişim Merkezleri’nde mobil teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor.

Müşterilerini son teknoloji akıllı cihazlarla buluşturmaya devam eden Avea; Galaxy Note serisinin yeni modeli Galaxy Note 4’ü, 24 ya da 36 ay taksitli ödeme seçenekleri ve avantajlı paket teklifleriyle, 17 Ekim’den itibaren Avea İletişim Merkezleri’nde müşterilerinin beğenisine sunuyor.

Teknoloji tutkunları, merakla beklenen Samsung Galaxy Note 4’e, tarifeye ek 36 ay taahhüt ve ayda 45 TL’den başlayan avantajlı paketlerle sahip olabilecekler. Kampanya kapsamında Avea müşterileri, herşey dahil avantajlı paket seçeneklerinin yanı sıra 2.299 TL peşin ödeme seçeneğiyle de Galaxy Note 4’ü satın alabilecekler.

Avealılar, kendilerine 81 ilde sunulan çift taşıyıcılı internet teknolojisi Mobil Plus sayesinde maksimum hızda internet keyfini Galaxy Note 4’te de yaşayabilecekler.

Galaxy Note 4 ile incelik ve üstün performans bir arada

Kullanıcılara gelişmiş ve güçlü bir mobil deneyim sunma iddiasını taşıyan ve Android KitKat 4.4 işletim sistemiyle sunulan Samsung Galaxy Note 4, 5.7 inç Quad HD Super AMOLED ekranı sayesinde geliştirilmiş “Çoklu Pencere” özelliği ile dikkat çekiyor. Görüntüleri daha parlak ve net üretebilen 16 megapiksellik arka kameraya ve geniş açılı 3.7 megapiksellik ön kameraya sahip olan cihaz, ultra enerji tasarrufu moduyla da kullanıcılarına %10 batarya kaldığında 24 saat daha telefonu kullanabilme imkanı veriyor. Ayrıca 3 GB RAM barındıran Note 4, 32 GB dahili depolama alanının yanı sıra 64 GB SD kart desteğine de sahip.

Avea_Samsung Galaxy Note 4