Anasayfa Haber Borderlands’de Gizli Karakter Bulundu!

Borderlands’de Gizli Karakter Bulundu!

Yeni Borderlands oyununu kurcalayan bir programcı, oyun kodunda gizli yeni bir karakteri ortaya çıkardı.

Borderlands: The Pre-Sequel kısa bir süre önce satışa çıktı, ancak piyasadan çok da olumlu tepkiler aldığı söylenemez. Gelen eleştirilerin çoğu oyunun kötü olmadığı, ancak pek yenilik getirmediği ve hatta önceki oyunların bir tekrarı olmaktan öteye gidemediği yolunda yoğunlaşıyor. Tabii aslında pek çok oyun serisi için aynı şey söylenebilir, ancak bu eleştiriler firmaların satacağına emin oldukları formüllerden vazgeçecekleri anlamına da gelmiyor.

Nitekim yapımcılar bu yeni Borderlands oyunu için de, tıpkı öncekilerde olduğu gibi bir dizi DLC çıkarmayı planlıyorlar. Önümüzdeki bir yıllık süre içinde tahminen 4 yeni DLC çıkması bekleniyor. Peki bu ek görev paketleri neler içerecek? Tabii ki yeni silahlar, görevler, haritalar, kısa bir hikaye ve yeni karakterler. Hatta bu karakterlerden bir tanesi oyuncular tarafından keşfedilmiş bile!

Aurelia the Baroness adındaki bu karakterin veri dosyaları, oyunun kodunu kurcalayan bir programcı tarafından keşfedilmiş. Baroness’in hikayesi pek belli değil, ancak ana oyun kodunda biraz değişiklik yapılarak oynanabilir hale gelebileceği iddia ediliyor. Tabii ki oyun kodunu kurcalamak istemeyenler yeni DLC’ler gelene dek sabretmek zorunda kalacaklar.