Anasayfa Haber MSI ve Technopat İstanbul Üniversitesi’nde!

MSI ve Technopat İstanbul Üniversitesi’nde!

MSI, donanım severler, oyun tutkunları ve teknoloji dünyasını merak edenler için Technopat ile birlikte İstanbul Üniversitesi Avcılar Kampüsünde olacak…

Bir öğrencinin hayatı artık okul ve dizüstü bilgisayarı arasında geçiyor. Televizyonun büyük oranda tarihe karıştığı üniversite ve kampüs yaşamında taşınabilir bilgisayarlar hem eğitim, hem de eğlence için en büyük önemi taşıyor.

MSI yeni nesil oyuncu ve performans dizüstü bilgisayarları olan GE60 Apache, GS60 Ghost ve GT72 Dominator Pro modellerini ilk defa bu etkinlikte sergileyerek oyunculara dizüstünde masaüstü performansı deneyimleme imkanı sunacak. MSI ekibi yeni dizüstü bilgisayarlar, teknoloji ve teknoloji dünyasında yenilikler üzerine sorularınızı 22 Ekim Çarşamba günü yanıtlayacak. İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü’nün davetiyle gittiğimiz üniversitede öğrenci dostlarımız ile bir araya gelmek çok güzel olacak.

Katılımcılar MSI notebooklarda kullanılan klavyelerin geliştiricisi, oyuncuların sevdiği Steelseries’den Kinzu V-2 Optical Mouse kazanma şansı yakalayacak.
Donanım seven teknoloji tutkunları için Technopat editörleri derslikte özel bir bilgisayar bileşenleri ve yeni nesil dizüstü bilgisayar teknolojileri üzerine eğitim verecek. Bir bilgisayarı oluşturan bileşenler nereden nereye geldi; günümüzde en önemli noktalar neler? Gibi önemli sorular burada cevabını bulacak. Daha önce hiç bilgisayarla tanışmadıysanız bile pek çok konuyu rahatça anlayıp öğrenebileceksiniz.

Notebook nerede, masaüstü bilgisayar nerede avantajlı ve üniversite sonrasında kariyerinizde neyi, nerede yaparak en iyi verimi alabilirsiniz? İş, eğlence ve kişisel hayat arasındaki dengede teknolojiji hayatı kolaylaştıran bir kaldıraç olarak kullanmanın en iyi yolları bu etkinlikte söyleşilerin en önemli noktalarından birisi olacak.
Eğitimden sonra Technopat ekibi de tekrar MSI ile birlikte soruları yanıtlayarak kullanıcılara yardımcı olacak.

Stand söyleşisinin en önemli ve heyecan uyandıran noktaları ise:

– Değiştirilebilir ekran kartlı notebooklar ile bilgisayarlarda en önemli yenilikler.
– Oyun dünyasında değişenler.
– Yeni 900M Maxwell mimarisi ile birlikte gelen enerji verimliliği.
– Teknoloji ve oyun dünyası ile ilgili olarak öğrencilerin kariyer ya da hayat tarzı odaklı her türlü soruyu yüz yüze MSI ve Technopat ekibine sorma imkanı.

*Steelseries Kinzu ve MSI çantaları kazanma şansı için etkinlik masasında e-posta adresinizi vererek adınızı kaydettirmeniz yeterli.

Bütün bunlar ve çok daha fazlası için sizleri etkinliğe davet ediyoruz. Bu etkinlikte sadece İ.Ü. öğrencileriyle buluşabilecek olsak da yeni etkinliklerde yine görüşmek üzere! Bizi davet eden İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Kulübü’ne teşekkür ederiz.

msi-technopat-etkinlik-afis