Anasayfa Haber Assassin’s Creed: Unity Sistem Gereksinimleri Sızdı!

Assassin’s Creed: Unity Sistem Gereksinimleri Sızdı!

Ubisoft’un yeni Assassin’s Creed oyununu çalıştırabilmek için hayli canavar bir bilgisayara ihtiyacınız olacak!

Ubisoft’un Güney Kore distribütörü olan Intra Games, yanlışlıkla web sitesinde Assassin’s Creed: Unity için gereken sistem ihtiyaçlarını yayınladı. Kısa bir süre yayında kalan sayfa, sonra şirket tarafından kaldırıldı. Çünkü oyunun çıkış tarihine daha zaman var ve genellikle bu tür bilgiler çıkışa çok az zaman kala yayınlanır.

Ubisoft tarafından AC: Unity için seçilen sistem gereksinimleri listesi gerçekten de çok abartılı görünüyor. Minimum ve önerilen sistem gereksinimleri şöyle sıralanıyor:

İşletim sistemi: Windows 7 SP1, Windows 8/8.1 (Sadece 64-bit sürümler)

İşlemci: 

Minimum: Intel Core i5-2500K 3.3 GHz ya da AMD Phenom II x4 940 3.0Ghz ve üzeri

Önerilen: Intel Core i7-3770 3.4 GHz ya da AMD FX-8350 4.0 GHz ve üzeri

RAM:

Minimum: 6GB

Önerilen: 8GB

GPU:

Minimum: NVIDIA GeForce GTX 680 ya da AMD Radeon HD 7970 / En az 2 GB grafik hafıza

Önerilen: NVIDIA GeForce GTX 780 ya da AMD Radeon R9 290X / En az 3 GB grafik hafıza

Boş HDD Alanı:

50 GB üzeri

Görüldüğü üzere AC: Unity için gereken minimum sistem gereksinimleri bile hayli yüksek. Tavsiye edilen sistemi toplamak için ise piyasadaki en yeni donanımları almanız lazım. Üstelik oyunun mobil grafik işlemcileri resmen desteklemediği de sızan belgede belirtilmiş! Yani en yeni oyuncu dizüstü bilgisayarına sahip olsanız bile, bu oyunu çalıştırabileceğiniz Ubisoft tarafından garantilenmiyor.

Son zamanlarda çıkan pek çok oyunun sistem gereksinim listesi buna benzemeye başladı. Ancak çoğu zaman oyunları çalıştırmak için bundan çok daha azı yeterli oluyor. Fakat yine de bu durum piyasada hoşnutsuzluk yaratmaya devam ediyor.