Anasayfa Haber Bülten Xperia Z3 Ve Z3 Compact Çok Yakında Avea’da!

Xperia Z3 Ve Z3 Compact Çok Yakında Avea’da!

Avea, Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact’ı 24 ve 36 aya varan taksit imkânlarıyla, çok yakında Avea İletişim Merkezleri’nde satışa sunuyor.

Avea, en yeni akıllı cihazları en avantajlı kampanyalarla müşterilerine sunmaya devam ediyor. Sony’nin teknoloji ve akıllı telefon deneyimini “iyi”den “mükemmel”e çıkaran yeni amiral gemisi ürünleri Sony Xperia Z3 ve Sony Xperia Z3 Compact’ı 36 aya varan taksit seçenekleriyle çok yakında Avea İletişim Merkezleri’nde teknoloji tutkunlarıyla buluşturuyor.

Dünyanın ilk ve tek PS4 Remote Play (PS4 uzaktan oynama) özelliğine sahip olan yeni Sony Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, yeni akıllı sosyal kamera uygulamaları, en yüksek suya ve toza dayanıklılık seviyesi olan IP 65/68 sertifikaları ve 2 gün süren uzun pil ömrü ile kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Üstün görüntü teknolojisiyle 4K video çekim imkânı

Dünyanın en iyi akıllı telefon kamerasıyla en gelişmiş video çekim deneyimini sunan Sony Xperia Z3, ISO 12800 görüntü hassasiyetiyle, düşük ışıkta bile her detayı yakalıyor. 25 mm’lik geniş açıya sahip ödüllü “G Lens” sayesinde fotoğraflarda daha fazla kişiyi bir araya getirme imkânı sağlayan Sony Xperia Z3, Sony’nin yeni ve geliştirilmiş SteadyShot Görüntü Sabitleme Teknolojisi ile hareket halindeyken bile sarsıntısız görüntüler çekebilme olanağı sunuyor.

Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, estetik ve üstün teknolojiyi bir arada sunuyor

Xperia Z3 ve Xperia Z3 Compact, gerçeğe en yakın, keskin ve canlı bir görüntüleme deneyimi için en geniş doğal renk paletini sunuyor. Xperia Z3, 5,2 inç Full HD ekranıyla, Xperia Z3 Compact ise, 4,6 inç ekranıyla X-Reality ve sezgisel kontrast özelliklerini de barındırıyor. Estetik ve dengenin mükemmel uyumunu temsil eden yeni Xperia Z3, 7.3 mm süper ince alüminyum çerçevesi, dayanıklı panelleri ve 5,2 inç ekranı ile dikkat çekiyor.

Sadece 152 gr ağırlığında olan ve simetrik tasarımıyla ele tam uyum sağlayan Xperia Z3 beyaz, siyah ve yeni “bakır renk” seçeneğiyle tüketicilerin beğenisine sunuluyor.

Kompakt boyutlarda bir telefon deneyimi tercih edenler için tasarlanan 4,6 inç ekranlı yeni Xperia Z3 Compact’ın yuvarlak çerçevesi ve dayanıklı telefon panelleri, şıklık ve premium özellikleri bir arada sunuyor. 129 gr ağırlığı ve 8.6 mm kalınlığı ile tek elle rahatça kullanılabilen Xperia Z3 Compact, beyaz ve siyah renk seçenekleriyle satışa sunuluyor.

Sony’nin gürültü engelleme teknolojisine sahip Xperia Z3, muhteşem bir ses deneyimini de beraberinde getiriyor. Xperia Z3 ailesinde ilk defa yer alan DSEE HX ses teknolojisi ile MP3 veya AAC formatındaki ses dosyaları en yüksek kalite dinlenebiliyor.