Anasayfa Haber Bülten Acronis, True Image 2015 Ürün Ailesini Duyurdu

Acronis, True Image 2015 Ürün Ailesini Duyurdu

Yeni kuşak veri koruması çözümlerinde dünya lideri olan Acronis; son kullanıcılar için  kolay kullanımlı, güvenli, eksiksiz bir “tam sistem yedeklemesi” sağlayan Acronis True Image 2015 ürün ailesini duyurdu.

Acronis True Image; tam sistem yedeklemesi, hem PC hem MAC ortamları için çoklu-platform desteği, ikili koruma, lokaldeki ya da buluttaki sınırsız depolama alanına ULTRA HIZLI yedekleme ve yenilikçi kullanıcı deneyimi gibi yeni özelliklerle birlikte sunuluyor.

True Image 2015 e-postaları, müzik, fotoğraf, video ve dokümanları, işletim sistemini, kısaca tüm sistemi koruyor. Çözüm yedeklemenin en etkin biçimde gerçekleştirilmesini sağlarken, kullanımı kesintiye uğratmıyor. Kullanıcılar isterlerse dosyalarını, isterlerse tüm sistemi herhangi bir donanım üzerine geri yükleyebiliyor. Bir sistem çökmesi durumunda hızla sistemi eski durumuna getirerek çalışmaya devam edebiliyor. Acronis AnyData Engine herhangi bir donanım üzerine geri yüklemeye imkan verirken, kullanıcıların tüm sistemi, bir bilgisayardan diğerine, konfigürasyon işlemi yapmaya gerek kalmadan taşıyabilmelerine olanak sağlıyor.

True Image aynı zamanda kendi Recovery bölümünüzü oluşturmanızda da olanak tanıyor. Bu işlem için hazırlamış olduğumuz rehbere buradan ulaşabilirsiniz: Acronis Secure Zone.