Anasayfa Haber TIE Fighter Geri Dönüyor!

TIE Fighter Geri Dönüyor!

İki klasik Star Wars oyunu bugün Gog.com üzerinde yeniden doğuyor!

Bilgisayar oyunları tarihindeki en iyi iki Star Wars oyunu bugün Goog Old Games tarafından yeniden hayata döndürülüyor. Vaktiyle satış rekorları kıran ve uzay simülasyonlarına ilgi duymayanlara bile yeni bilgisayar aldıran X-Wing ve TIE Fighter oyunları, bugün gog.com üzerinden tekrar oyunculara sunulacaklar.

Bir zamanların efsanevi oyun şirketi Lucas Arts tarafından yapılan bu iki oyun, sadece Star Wars evreninde geçmeleriyle değil, senaryoları ve teknolojileriyle de hemen klasikler arasına girmişlerdi. X-Wing oynarken kendimizi Rebel Alliance saflarında buluyor ve Empire ile mücadele ediyorduk. TIE Fighter ise bize Darth Vader ile omuz omuza dövüşme ve Darth Sidious’ın özel konseyine kadar yükselebilme imkanı sunuyordu.

Gog.com her iki oyunun da modern işletim sistemleri ve bilgisayarlarda çalışacak şekilde elden geçirilmiş sürümlerini bugün itibariyle satışa sunuyor. Satışa sunulan sürümler, oyunlar çıktıktan çok sonra piyasaya sürülmüş olan Collector’s Edition versiyonları. Tüm ek görevler, gemiler, ara sahneler ve diğer unsurlar her iki oyunda da mevcut. Eski günlerin heyecanları yeniden yaşamak isteyen tecrübeli pilotlar için kaçırılmaması gereken bir fırsat!