Anasayfa Haber Bülten Yandex.Browser Video İzlemeyi Kolaylaştırıyor

Yandex.Browser Video İzlemeyi Kolaylaştırıyor

Yeni Yandex.Browser 14.10 sürümü ile bağlantı hızı düştüğünde bile kesintisiz ve hızlı bir şekilde çevrim içi video izlemeye devam edebileceksiniz.

İnternet kullanıcıları her gün çok sayıda çevrim içi video izliyor. Ancak düşük İnternet hızları çevrim içi video izlemeyi bir işkence haline getirebiliyor. Hızlı bir İnternet bağlantısı yoksa videolar çok yavaş yükleniyor, kesintilere uğruyor. Kullanıcıların alışkanlıklarını ve taleplerini dikkate alan ve buna göre ürünlerini sürekli olarak geliştiren Yandex, güncellenmiş Yandex.Browser 14.10 sürümü ile bu önemli soruna çözüm getiriyor.

Turbo Video

Turbo Teknolojisi ile Akıcı Videolar

Yandex.Browser 14.10 sürümü, bağlantı hızı düşük olduğunda video yüklenmesini hızlandıracak yeni bir teknolojiyle donatıldı. Daha önceki Yandex.Browser sürümlerinde bulunan ve bağlantı hızı düştüğünde devreye girerek sayfaların yüklenmesini hızlandıran Turbo modunun gelişmiş bir versiyonuna sahip olan Yandex.Browser 14.10, artık videoların da hızlı ve kesintisiz bir şekilde yüklenmesini sağlıyor. Bağlantı hızı belli bir seviyenin altına düştüğü zaman, oynatılan videolar gerçek zamanlı olarak Turbo sunucularına gönderilip sıkıştırılıyor. Sıkıştırılan videolar, düşük bağlantı hızına rağmen akıcı bir şekilde Yandex.Browser üzerinden izlenebiliyor.

Opera Addons Desteği

Yandex.Browser 14.10’un getirdiği bir diğer yenilik ise Opera Addons desteği. Yandex.Browser zararlı uzantılardan sizi korurken uzantılarınızı katalogdan seçmenizi de sağlıyor. Artık Yandex.Browser kendi “Uzantılar” bölümünden uzantı kurulumunun yanı sıra Opera Addons kataloğundan uzantı kurulumunu da destekliyor.