Anasayfa Haber Bülten TP-LINK’ten Yeni Dış Mekan Erişim Noktaları: CPE210-CPE510

TP-LINK’ten Yeni Dış Mekan Erişim Noktaları: CPE210-CPE510

TP-LINK, kolay yönetimli iki yeni dış mekan erişim noktasını (access point) duyurdu. CPE210 ve CPE510, en sert hava koşullarına dayanacak şekilde üretilmiş.

TP-LINK, dış mekanlarda kablosuz veri aktarımını kilometrelerce genişletebilen iki yeni ürününü duyurdu. CPE210 ve CPE510 model erişim noktaları (access point), her tür hava koşuluna uygun olarak geliştirilmiş ve özel yönetim yazılımı sayesinde kullanımları da çok rahat.

Her iki modelin de üzerinde 9dBi çift yönlü polarize anten yer alıyor. 300Mbps kablosuz hıza sahip olan cihazlardan CPE210 2.4GHz bandını, CPE510 ise 5GHz bandını destekliyor. Hem iş hem ev kullanımları için uygun olan ürünler, noktadan noktaya ve noktadan-çok noktaya kablosuz kapsamayı genişletebiliyorlar.

Özel olarak tasarlanan kasaları sayesinde en zor hava şartlarında dahi sorunsuz çalışabilen CPE210 ve CPE510, eksi 30 derece ile artı 70 derece arasındaki sıcaklıklara uygun, güçlü cihazlar. Güneş ışığı, yağış, kar, rüzgâr gibi her türlü hava koşulunda çalışabiliyorlar.

Üstün teknoloji, kolay yönetim

TP-LINK’in yeni dış mekan erişim noktaları, en yeni teknolojilerle donatılmış durumda. Bunlardan biri olan MAXtream TDMA (Time Division Multi Access) teknolojisi, ağın verimliliğini artırıyor. Mesafe artıkça birçok kablosuz istasyon ile karşılaşılan iletim ortamında, çeşitli nedenlerle (kablosuz vericilerdeki kanal çakışmaları, bağlı kullanıcı sayısı gibi) kablosuz ağın gerçek verimi düşüyor. MAXtreme TDMA teknolojisi bu sorunu çözerek, ağın verimini azaltan etkileri hafifletiyor. Veri iletimine başlamadan uygun taşıyıcı olup olmadığını kontrol eden standart CSMA teknolojisi yerine kullanılan bu yapı daha geniş alanda, daha etkili kablosuz iletişimi garantiliyor.

CPE210 ve CPE510, aynı zamanda kolay yönetilebilen ürünler. TP-LINK’in Pharos Merkezi Yönetim Sistemi ile cihazlar tek bir PC’den kolayca yönetilebiliyorlar. Aygıt keşfi, durum izleme, ağ bakımı gibi işlemler Pharos Kontrol kullanılarak yönetilebiliyor. Web tabanlı olan Pharos’un kullanımı da son derece rahat.

TP-LINK CPE210 ve CPE510 modellerinin bazı teknik özellikleri ise şöyle:

– Dahili 9dBi çift polarize yönlü MIMO anten (2X2 27dBm / 500mW 0’dan)

– Ayarlanabilir (0-27dBm) iletim gücü

– Sistem düzeyinde mesafe bazlı optimizasyon

– TP-LINKPharosMAXtreamTDMA(Time-Division-Multi Access) teknolojisi PtMPuygulamaları için idealverimlilik,ürünperformansını artırır

– MerkeziYönetim Sistemi-PharosKontrol

– AP / İstemci/Tekrarlayıcı/AP Router/AP İstemciYönlendirici(WISP) çalışma modları

– IPX5 su geçirmez sertifikası

– Çift Ethernetportu veentegretopraklamaterminali

– 6000VYıldırımdan Korunma, 15kV ESDKoruması

– Pasif PoEAdaptörü: Ethernetüzerinden60metreye kadar PoE desteği ve PoE aparatı üzerinden cihaz resetleyebilme özelliği esnek konumlandırma sağlar

– WEP, WPA/WPA2, WPA-PSK /WPA2-PSK veri güvenliği sağlar

– 5/10/20/40MHzbant desteği

– Web arayüzü üzerinden kablosuz sinyal kalitesi göstergeleri, kolay anten hizalama.

Ayrıntılı bilgi için:

http://www.tp-link.com.tr/products/details/?categoryid=&model=CPE210