Anasayfa Haber CoD: Advanced Warfare’e Özel Geforce 344.60 Sürücüsü

CoD: Advanced Warfare’e Özel Geforce 344.60 Sürücüsü

Yılın en çok bellenen oyunlarından Call of Duty: Advanced Warfare için NVIDIA’dan yeni sürücü geldi.

Call of Duty serisinin son oyunu Advanced Warfare, 50 GB boyutu ile sabit disklerde adeta taht kuruyor. Fakat oyunun ekran kartınızda da taht kurması için sürücülerinizi güncellemenizde fayda var. Eğer ekran kartınız Geforce ise ve Geforce 344.48 sürücüsünü kullanıyorsanız, GeForce Experinece ile Advanced Warfare’i optimize etmeye çalışırken bazı sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Oyun her ne kadar optimize edilse de takılmalar başınıza bela olabilir.

NVIDIA bu sorunu yeni 344.60 WHQL sürücüsü ile çözüyor. Yeni sürücü sayesinde oyundaki takılmalar ortadan kalkıyor ve oyun deneyiminiz daha akıcı bir hal alıyor. GeForce Experience üzerinden indirilebilen yeni sürücü,  291.85MB boyutunda.

Advanced Warfare oynamak isteyen oyuncuların cebelleştiği bir başka sorun da oyunun uzun yükleme süreleri. Bunun çözümü için ise kesenin ağzını açmanız ve bir SSD almanız gerekiyor. Aksi takdirde sabit diske yüklenen oyunun sadece bir bölümün açmak tamı tamına 2 dakika sürebiliyor. Üstelik ara sahneleri atlamak da fayda etmiyor.

Ne diyelim ? Yıllardır grafiklerini eleştirdiğimiz CoD serisi bu defa vur deyince öldürmüş gözüküyor. Kevin Spacey’yi en ince detayı ile görmek istiyorsanız iyi bir ekran kartı ve SSD şart gibi. Tabii ki güncel sürücüler ve 64 Bit bir işletim sistemi -tercihen 8.1.