Anasayfa Haber Iron Sky 2 Yapım Aşamasında!

Iron Sky 2 Yapım Aşamasında!

Iron Sky filminin devamı olan Iron Sky: The Coming Race için ilk resmi fragman yayınlandı.

2012 yılının en ilginç filmlerinden biri olan Iron Sky, Avrupa sinemasından beklenmedik bir bilim-kurgu filmiydi. Karanlık bir mizah anlayışıyla harmanlanmış olan Iron Sky, yapımcılarının tahmin ettiğinden de büyük ilgi çekti. Filmin ardından çizgi roman, masaüstü oyun ve hatta bilgisayar oyunu da geldi.

Yapımcılar şimdi ikinci filmi çekiyorlar, üstelik bu kez çok daha profesyonel iş ortaklarıyla çalışıyorlar. Mesela filmin görsel efektlerine Pixomondo şirketi katkıda bulunuyor. Yaptığı işlerle ödüller kazanan bu şirket, Game of Thrones serilerindeki ejderhaların da yaratıcısı! Ayrıca ilk filmdeki oyuncuların bir kısmı da yeni filmde rol alıyor.

The Coming Race, ilk filmden 20 yıl sonrasında geçen olayları anlatıyor. İlk filmin sonunda çıkan küresel savaşın insan uygarlığını neredeyse ortadan kaldırdığını görüyoruz. Ancak hem Üçüncü, hem de İkinci Dünya Savaşı’nın sebebi olan kişilerin aslında göründükleri gibi olmadıklarını, hatta insan bile olmadıklarını fark ediyoruz!

Bu ikinci film de bilim-kurguyu karanlık bir mizahla yoğuruyor ve karşımıza sıra dışı bir film çıkacak gibi görünüyor. Yapımcılar filmin resmi çıkış tarihini henüz açıklamış değiller, ancak 2016 yılında piyasada olması için çalışıyorlar. Aşağıda yayınlanan resmi fragman videosunu izleyebilirsiniz.