Anasayfa Haber Far Cry 4 Neye Benzeyecek?

Far Cry 4 Neye Benzeyecek?

Resmi çıkış tarihi yaklaşırken, Far Cry 4 hakkında pek çok soruya cevap veren bir tanıtım videosu yayınlandı.

Far Cry 4 için verilen resmi çıkış tarihi olan 18 Kasım yaklaşırken, Ubisoft oyunun çeşitli özelliklerini esprili bir şekilde gözler önüne seren yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Bu yeni videoda, oyunun senaryosundan tutun da, kişisel yetenek ağacına kadar pek çok detaya yer verilmiş.

Senaryoyu basitçe özetlemek gerekirse, karakterimizin anavatanının aslında Himalaya dağlarındaki Kyrat ülkesi olduğunu bu videodan anlıyoruz. Çocukken annesi tarafından ülke dışına kaçırılan karakterimiz, annesinin ölümünden sonra küllerini vatana geri getiriyor. Ne var ki basit bir ziyaret olması gereken bu gezi, çeşitli sebeplerden dolayı sarpa sarıyor. Ve kendimizi ülkeyi kontrol eden manyak diktatöre karşı savaşırken buluyoruz.

Far Cry 4, bu seride adet olduğu üzere açık dünya tasarımına sahip, bu da bolca gezilip görülecek yer, tanışılacak ve öldürülecek insan, bulunup kullanılacak silah olduğu anlamına geliyor. Aşağıdaki videoyu izlediğinizde pek çok detayı kendiniz de göreceksiniz. Ancak videonun cevap vermediği tek soru var: Far Cry 4’ün de Assassin’s Creed: Unity gibi sağlam bir fiyaskoya dönüşme ihtimali nedir? Bunun cevabını da sanırım Kasım bitmeden öğrenmiş olacağız.