Anasayfa Haber Bülten ASUS ve Crytek, 4K Oyunlarla GameX Fuarında!

ASUS ve Crytek, 4K Oyunlarla GameX Fuarında!

ASUS 4-7 Aralık tarihleri arasında Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek GameX 2014 fuarında oyun tutkunlarını ilklerle karşılayacak.

4-7 Aralık tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde yapılacak olan GameX 2014 fuarı, ASUS ile Crytek’in iş birliğine sahne olacak. Fuarın ziyaretçileri dört adet farklı ASUS Republic Of Gamers (ROG) ürününü yakından görme imkanı bulurken, Crytek’in 4K için özel olarak geliştirdiği Ryse: Son of Rome’u 4K destekli ASUS bilgisayarlarda oynayabilecekler.

HD’den 4 kat daha yüksek çözünürlüklü oyun keyfi GameX 2014’te

ASUS’un yeni nesil 4K teknolojisini destekleyen bilgisayarlarıyla, Crytek’in geliştirdiği, 4K çözünürlüğünü destekleyen oyunu; Ryse: Son of Rome fuarda oyun tutkunlarının deneyimine sunulacak. Gamex’e gelen tüm ziyaretçiler, ASUS’un ROG serisi oyun bilgisayarlarında Crytek’in Ryse: Son of Rome oyununu 4K çözünürlükte ilk kez deneyimleyecek.

Warface maçlarında ASUS’tan hediyeler!

Oyunculara ustalıklarını konuşturma fırsatları sunan GameX’te, Crytek’in merakla beklenen, tarihin ve fantastik dünyanın efsanevi kahramanlarının yer aldığı oyunu Arena of Fate ilk kez gün yüzüne çıkacak. Fuar boyunca gerçekleşecek Warface maçlarında en yüksek puanı alan ilk üç kişi ASUS’tan ödüller kazanacak. Turnuva kapsamında birinciye ASUS ROG G550 dizüstü bilgisayar, ikinciye ASUS Transformer Book T100 ve üçüncüye de ZenFone 5 akıllı telefon hediye edilecek.

Republic of Gamers (ROG) ile oyun keyfi zirvede

ASUS, Gamex 2014 etkinliğinde Republic of Gamers (ROG) ürün grubu ile dünyanın en iyi oyun ustalarının talep ettiği güç ve güzelliğe odaklanılan tasarımıyla öne çıkıyor.

ASUS’un Republic of Gamers (ROG) ürün grubunda saf performansa yönelik masaüstü TYTAN bilgisayar, Computex’ten Best Choice Golden Award ödüllü G20, güçlü ve taşınabilir oyuncu dizüstü bilgisayarları ROG G550 ve G750 yer alıyor.