Anasayfa Haber Street Fighter V Yanlışlıkla Duyuruldu!

Street Fighter V Yanlışlıkla Duyuruldu!

Capcom yanlışlıkla popüler dövüş oyunu serisi Street Fighter’ın en son sürümünü duyurdu!

Street Fighter IV bir süredir piyasada ve çeşitli sürümleriyle beraber dövüş oyunu piyasasının önemli oyunlarından biri olmaya devam ediyor. Ancak bugün Capcom tarafından yanlışlıkla yayınlanan bir video, Street Fighter serisinin beşinci oyununun yolda olduğunu ortaya çıkardı.

YouTube’daki resmi Capcom kanalı CapcomChannel, geçtiğimiz saatlerde Street Fighter V tanıtım videosunu paylaştı. Ancak paylaşılan videonun kısa bir sürede yayından kaldırılması, oyunun yanlışlıkla ortaya çıktığını gösteriyor. Her ne kadar video kısa bir süre yayında kalmış olsa da, dikkatli gözler oyunla ilgili birkaç detayı yakaladı.

Yeni Street Fighter ile ilgili dikkat çeken ilk şey, oyunun PC ve PS4’e özel olarak geliştirildiği, yani Xbox One sahibi dövüş oyunu tutkunları şimdilik bu oyundan mahrum kalacaklar. Oyunun yanlışlıkla yayınlanan videosu herhangi bir oyun içi görüntü içermese de, grafikler Street Fighter IV’ün oldukça üzerine çıkmış gibi görünüyor.

Yayınlanan videoda herhangi bir çıkış tarihi belirtilmediği için oyunun ne zaman raflarda olacağını bilemiyoruz. Ancak 2015’in bahar aylarında piyasaya sürülecek Mortal Kombat X’e ciddi bir rakip geliyor olabilir.