Anasayfa Oyun MSI’ın Gamex 2014 Şovu

MSI’ın Gamex 2014 Şovu

Gamex 2014’te MSI standında yeni oyuncu dizüstü bilgisayarlarını sergiledi. HWA takımı, GT70 Apache Pro gibi oyuncu modelleri ile ziyaretçilerle karşılıklı League of Legends oynadı…

Technopat ekibi olarak Gamex 2014’te bol bol gezdik, dolaştık. Daha yakın zamanda incelediğimiz yeni dizüstü bilgisayar modelleriyle dolan MSI standını ilk günün erken saatlerinde rahatça gezdik. Ancak Pazar günü adım atacak yer yoktu. Haftasonu havanın da harika olmasıyla Gamex’in düzenlendiği Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı ağzına kadar ziyaretçi ile doldu taştı. Gözlemlediğimiz kadarıyla bu yılki Gamex’in yıldızı bilgisayarlar oldu. Oyuncular en yeni ve popüler oyunları, farklı standlarda kurulan sistemler, dizüstü bilgisayarlar ile üst performans seviyesinde deneme imkanı elde etti.

MSI’ın sponsoru olduğu HWA Leauge of Legends takımı da burada ziyaretçilerle karşılıklı Lol oynadı. Yarışmalar, hediyeler ve muhabbet ile dolu dolu bir etkinlikti. Hem yeni bilgisayar modelleriyle tanışmak, hem de HWA takımıyla oynama şansı elde etmek ve ödül kazanma şansı elde etmek isteyen sayısız ziyaretçi vardı. Sergilenenler arasında henüz incelemediğimiz ilginç modeller de vardı. Kırmızı renkli MSI GS70 2QE Stealth Pro Red Edition  ve MSI GT72 2QE Dominator Pro‘da Matrix Display kullanımıyla The Crew harika görünüyordu.

Gamex 2014’e gelemeyen izleyicilerimiz için de bu etkinlikteki atmosferi kısa bir video ile paylaşıyoruz. Bu esnada bizi çekimlerde görüp selam veren, birlikte fotoğraf çektiren izleyicilerimize de güler yüzleri ve destekleri için çok teşekkür ediyoruz. Fuar ile ilgili genel bir videomuz daha yakında sizlerle olacak.

msi-gamex-1 msi-gamex-2 msi-gamex-3 msi-gamex-4

MSI GT72 2QE Dominator Pro İncelemesi

MSI GS60 2QE Ghost Pro İncelemesi