Anasayfa Haber Yeni Trailer Yayınlandı: Mad Max: Fury Road – Resmi Trailer

Yeni Trailer Yayınlandı: Mad Max: Fury Road – Resmi Trailer

Özellikle Fallout ve Wasteland oyunlarını sevenler daha önce hiç Mad Max izlememiş bile olsalar yeni Mad Max: Fury Road trailerını izlediklerinde kendilerini evlerinde hissedecekler…

Warner Bros. yeni Mad Max: Fury Road trailerını yayınladı. Kıyamet sonrası dünyanın en iyi film serilerinden Mad Max serisi bu film ile devam ediyor. Mad Max rolünde artık Mel Gibson’u değil, Tom Hardy’i görüyoruz. Hikaye aynı, karısını ve çocuğunu kaybeden Max, aklının da önemli bir bölümünü yitirmiştir ve iğrenç bir dünyada hayatta kalmaya çalışmaktadır. Yeni filmde Charlize Theron da Furiosa rolünde çölü aşıp vatanına dönmeye çalışan yeni bir karakteri canlandırıyor.

Filmin en dikkat çekici yanı bu aksiyon ve yıkım sahnelerinin çoğunda bilgisayar efekti yerine gerçek patlamalar ve çekimler kullanılmış olması. Filmin atmosferini ve gerçekçiliğini nasıl etkilediğini siz de trailer’da izleyip görebilirsiniz.

Mad Max: Fury Road – Official Theatrical Teaser Trailer

Yönetmen George Miller‘ın haricinde Nicholas Hoult, Riley Keough, Zoe Kravitz, Courtney Eaton, Rosie Huntington-Whiteley, Hugh Keays-Byrne, Nathan Jones ve Abbey Lee Kershaw da filmin önemli isimleri arasında yer alıyor. 15 mayıs 2015’te gösterime girecek olan Mad Max: Fury Road‘u biz de heyecanla bekliyoruz.

Eski filmden bir sahne
Eski filmden bir sahne
Yeni filmden bir sahne
Yeni filmden bir sahne

Ayrıca sevenler için:

Wasteland 2 Beta Oynuyoruz