Anasayfa Haber Elite: Dangerous İçin Çıkış Videosu Yayınlandı

Elite: Dangerous İçin Çıkış Videosu Yayınlandı

Önümüzdeki günlerde piyasaya çıkacak olan Elite: Dangerous için yayınlanan son tanıtım videosunu burada izleyebilirsiniz.

David Braben’in yıllardır gerçekleştirmeye çalıştığı hayali Elite: Dangerous, uzun bir yolculuktan sonra en sonunda piyasaya çıkmaya hazırlanıyor. Oyunun resmi çıkış tarihi 16 Aralık 2014, ancak bu tarih sizi şaşırtmasın. Çünkü oyun tıpkı bir MMORPG gibi çıktıktan sonra da geliştirilmeye devam edilecek. Geliştirmenin ne kadar süreceği ve hangi özelliklerin ekleneceği ise tamamen gelire bağlı olarak değişecek.

Nitekim aşağıdaki fragman da bunu bir ölçüde yansıtıyor. Seyrederken heyecana kapılmamak mümkün değil, ancak sırf bu videoya bakarak oyun hakkında kesinlikle karar vermeyin. Çünkü bu video her ne kadar oyun içi grafik motoru kullanılarak yapılmış olsa da, ciddi biçimde düzenlenmiş ve hatta görsel efektler eklenmiş bir fragman!

Bunun anlamı da şu, oyun ne bu videoda olduğu gibi katıksız aksiyon dolu, ne de istasyonların içinde yürüyerek dolaşmak gibi bir seçenek mevcut değil. Aksiyon tabii ki var, ancak savaşlar arasındaki geniş zaman dilimlerini uzayın sonsuz boşluğunda uçarak geçirmek zorunda olacağınızı unutmayın. İstasyon içinde dolaşmak gibi ek özellikler ise, ancak ileride eklenmesi planlanan yenilikler.