Anasayfa Haber Bülten AOC Web Sitesini Yeniledi

AOC Web Sitesini Yeniledi

AOC, Aralık ayı başında, kullanıcıları ideal monitörlerine daha hızlı ve daha rahat şekilde ulaştıracak yeni web sitesinin lansmanını yaptı.

Daha net, daha çabuk, daha şık ve daha kullanıcı dostu: AOC, yeni web sitesi için sezgilere daha çok dayanan bir tasarım seçti. Artık önemli ürün bilgileri ve güncel haberlerin yanı sıra, hizmet ve destek platformuna da sadece tek bir tıkla ulaşılabilecek. Ayrıca, web sitesinde rahat bir arama işlevi de bulunuyor. Bu araç sayesinde, ilgili kullanıcılar, aradıkları kriterlere en uygun monitörlerin kendilerine sunulabilmesi için bir dizi filtreleme işlevinden de yararlanabiliyorlar. Boyut, renk, görüntü oranı, ekran teknolojisi ya da diğer parametrelerden hangisi olursa olsun, aranan özelliklerin hepsi, işaret kutusu ya da kaydırıcı kullanarak kolayca seçilebilir.

“Ürün Bul” işlevi ise özellikle kullanışlı. “Eğlence”, “Yaratıcı”, “Ofis” ya da “Mobil” gibi ilgili alan tıklandığında, seçilen kategorideki uygun monitörlerden ön bir seçki sunuluyor. Aradıkları mükemmel monitörü websitesinde bulanlar ise, doğrudan yakınlarındaki bir bayiye yönlendiriliyorlar. Eğer daha ayrıntılı bilgi gerekirse, AOC satış temsilcilerinin iletişim bilgileri de veriliyor.

Kullanıcılar, “Haberler” başlığı altında, uzman editörler ve bloggerlar tarafından yapılan değerlendirmelerde AOC ekranlarının aldığı pek çok ödül hakkında bilgi bulabilirler. Sadece Avrupa’da alınan ödüllerin sayısı yılda birkaç yüzü buluyor.

AOC EMEA Bölgesi Başkan Yardımcısı Thomas Schade “Yeni websitemiz anlaşılır ve amaca yönelik olarak tasarlandı, konseptin temelinde kullanıcı kolaylığı geliyor” diye belirtti ve ekledi: “İnternetteki yeni görüntümüz, özel ve iş amaçlı müşterilerimizin tercih ettikleri ekrana hızlı ve hiçbir şekilde dikkatleri dağılmadan ulaşmalarını sağlıyor.”

AOC’nin yeni sitesine buradan ulaşabilirsiniz.