Anasayfa Haber Wozniak Giyilebilir Teknolojilere Sıcak Bakmıyor

Wozniak Giyilebilir Teknolojilere Sıcak Bakmıyor

Apple’ın kurucularından biri olan Steve Wozniak, şirketin giyilebilir teknolojiler alanındaki atılımlarını gereksiz buluyor.

Söz konusu Apple ve tarihi olduğunda başta gelen isimlerden biri olan Steve Wozniak, zaman zaman Apple’ın politikalarıyla ilgili çeşitli eleştiriler yapmasıyla tanınıyor. Son olarak Avustralya medyasına konuşan Wozniak, akıllı saatler ve Google Glass gibi giyilebilir teknolojilere pek sıcak bakmadığını belirtti.

Avustralyalı Financial Reviews’e konuşan Wozniak, ilk olarak Tim Cook’u büyük ekranlı iPhone modelleri için tebrik etti. Şirketin Steve Jobs ve dogmalarına bağlı kalmaması gerektiğini düşünen Wozniak, Tim Cook’u bu yüzden oldukça takdir ettiğini söyledi.

Wozniak, şirketin giyilebilir teknolojiler alanındaki atılımı Apple Watch ile geç kaldığını, hali hazırda Samsung, Sony ve LG gibi firmaların Android Wear ile pazarda ciddi bir yer sahibi olduğunu söyledikten sonra, giyilebilir teknolojilere sıcak bakmadığını ekledi.

Apple Watch, Wozniak’tan onay alamasa da piyasa analistlerine göre çıktığı ilk yıl boyunca 10 milyona yakın satışa ulaşacak. Apple Watch’ın ilerleyen aylarda piyasaya sürülmesi bekleniyor.