Anasayfa Haber Yeni Asus ZenFone Özellikleri Sızdırıldı

Yeni Asus ZenFone Özellikleri Sızdırıldı

Yeni gelecek olan bir Asus ZenFone modelinin teknik özellikleri basına sızdı.

Asus tarafından satışa çıkarılan ZenFone telefon serisi fiyatı ve performansıyla hayli ilgi çekmiş, başarılı satış rakamlarına ulaşmıştı. Ancak serideki modeller artık yaşlanmaya başladılar ve haliyle Asus’un yeni modeller çıkarması gerekiyor.

Son günlerde bu yeni modeller hakkında basına sık sık bilgi sızıyor. CES 2015 fuarının yaklaşmasıyla birlikte yeni modellerin basına tanıtılması gündeme geldiğinden, sızıntıların artması da çok şaşırtıcı değil. En son sızıntı ise Asus tarafından ZC451CG olarak adlandırılan modeli konu alıyor.

4,5 inçlik bir ekrana sahip olan bu yeni model büyük ihtimalle ZenFone 4 modelinin yerine gelecek. Giriş seviyesi bir telefon isteyen ancak 4 inçlik ekranı yeterli bulmayan kullanıcılar için geliştirildiği söylenebilir. Bu modelin 4,5 inçlik ekranı 854×480 çözünürlük destekliyor.

Çift çekirdekli Intel işlemciye sahip olan cihazda 1 GB RAM kullanılmış. Arkada 5 MP kamerası olan cihaz, 2,100 mAH batarya taşıyor. İşletim sistemi ise üzerine Asus ZenUI arabirimi entegre edilmiş Android 4.4 olacak. Cihazın Asus tarafından CES 2015 fuarında tanıtılması bekleniyor. Ne zaman ve hangi ülkelerde satışa çıkacağı da büyük ihtimalle o zaman belli olacaktır.