Anasayfa Haber Eski Cumhuriyet’in Şövalyeleri Android’e Geldi

Eski Cumhuriyet’in Şövalyeleri Android’e Geldi

Bir zamanların efsane RPG’si Knights of the Old Republic şimdi Android telefonlar için çıktı.

Eski Cumhuriyet geçmişi boyunca defalarca kendisini yıkmak isteyen karanlık güçlerin saldırısına uğramıştır. En sonunda Darth Sidious tarafından yıkılana dek defalarca büyük badireler atlatan Cumhuriyet’in tarihindeki en büyük savaşlardan biri de, Knights of the Old Republic’e konu olmuştu.

2003 yılında Bioware tarafından çıkarılan Star Wars: Knights of the Old Republic, Darth Sidious ve Darth Vader’ın gelişinden yaklaşık 4,000 yıl önce gerçekleşen büyük Sith savaşını konu alır. Bir Jedi şövalyesiyken karanlığa katılan Darth Revan’ın hikayesini anlatan oyun, çıktığı anda klasikler arasına katılmıştı.

Vaktiyle masaüstü bilgisayarlarımızda çalıştırmakta zorlandığımız bu büyük ve geniş kapsamlı efsaneyi, şimdi Android işletim sistemli cep telefonunuzda oynayabileceksiniz. Aspyr Media tarafından içeriği aynen korunarak hazırlanan Android sürümünü Google Play mağazasından satın almak mümkün.

Aspyr Media tasarımcıları oyunu Android’e port ederken, dokunmatik ekrana uygun bir arabirim de eklemişler. Bunun dışında oyun PC sürümüyle içerik olarak tamamen aynı. Tabii bu yüzden dosya boyutu da hayli büyük, indirip kurarken bunu da dikkate almak gerekiyor. Ancak bu klasiği kaçırmayın deriz, çünkü artık böyle sağlam oyun pek yapılmıyor.