Anasayfa Haber Bülten Cooler Master Case Mod Şampiyonası Başlıyor!

Cooler Master Case Mod Şampiyonası Başlıyor!

Cooler Master her yıl olduğu gibi bu sene de yılın en büyük modifikasyon etkinliğini ” Case Mod World Series” adıyla tekrar yapıyor.

Sınırları zorlamak isteyen tüm yaratıcı modifikasyon tutkunları bu etkinliğe davetlidir. Bu etkinliğin yapılmasını destekleyen, $20.000 üzerinde nakit ve donanım ödüllerindeki katkılarından dolayı Dremel, Asus, Ocz ve Geil’e teşekkürü bir borç biliriz. Yarışma 7 Şubat’ta başlıyor, tüm detaylar için: mod.coolermaster.com

Yarışmada “Tower Mod” ve “Scratch Build” adında iki kategori olacak.

Jüri: Richard ‘Darthbeavis’ Surroz, Peter ‘L3P’ Brands, Brian ‘BOD MODS’ Carter, Ronnie Hara, Mathieu ‘Sassanou’ Heredia, Richard Kiers, Antony Leather ve sponsorlar.

Yeni oluşturulan “Yükselen Yıldız” ödülüyle bu etkinlikte gelecek yıllarda modifikasyon sahnesinde olacak geleceğin yıldızı seçilecek. Ayrıca bu kişinin seçimi halk oylamasıyla yapılacak.

Geçen seneki modellerden bazıları dünyadaki sayılı çalışmalardandı ve dünyanın dört bir yanından beğeni topladı. Bu tasarımlar aynı zamanda bilgisayar kasa tasarımını geliştirme konusunda modifikasyon tutkunlarına yardımcı olacaktır.

Cooler-1

Cooler-2