Anasayfa Haber GTA 5 PC Sürümü Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

GTA 5 PC Sürümü Çıkış Tarihi Yine Ertelendi

Grand Theft Auto 5’in PC sürümü için çıkış tarihi yine ertelendi. İşte GTA 5 PC sürümü için yeni resmi çıkış tarihi…

Grand Theft Auto 5 son zamanların en çok beklenen oyunlarından biri oldu. En çok beklenen derken her iki anlamı da çıkartabilirsiniz zira çıkış tarihi devamlı ertelenen oyun, yine ertelendi.

Geliştiricinin açıklamasına göre test ve son düzeltmeler sebebiyle ertelenen GTA 5, resmen 24 Mart 2015 tarihinde PC’lere çıkacak. Yapılan açıklamada oyunculardan özür dilendi ve bu geçecek olan sürenin en iyi şekilde değerlendirileceği belirtildi.

Technopat olarak biz de bariz bir şekilde daha önce GTA 4’te yapılan hatalardan ders alındığını görüyoruz. PC sürümü inanılmaz hatalarla dolu olan oyunu güçlü bir sistemle bile oynamak başlarda mümkün değildi. Ancak sayısız yamadan sonra büyük oranda düzelen oyun, bu hatalarıyla hayranların tepkisini çekmişti.

Elbette tek sebep oyunun hatalarının giderilmesi değil. Xbox 360 ve PlayStation 3 sürümlerinde olmayan video editör, FPS modu ve 4K yüksek çözünürlük desteği gibi önemli özelliklerin eklenmesi de oyunun hazırlanma süresini uzattı. Bu özellikler için daha önce yaptığımız habere bakabilir, resmi GTA 5 Sistem Gereksinimleri için ise bu haberimizi okuyabilirsiniz.