Anasayfa Haber MSI, CES 2015’te Yeni Dizüstülerini Tanıttı

MSI, CES 2015’te Yeni Dizüstülerini Tanıttı

CES 2015 fuarında yeni ürünlerini tanıtan MSI, özellikle oyuncu dizüstü bilgisayarlarında hayli iddialı.

Masaüstü bileşenlerinden dizüstülere kadar çok geniş bir ürün gamı bulunan MSI, özellikle oyunculara hitap eden ürünlerde bu sene yine hayli iddialı görünüyor. CES 2015 fuarında tanıttıkları ürünler arasında özellikle oyuncu dizüstü bilgisayarları yine hayli dikkat çekiciydi.

msi_gt80_titanGT80 Titan SLI

GT80 Titan SLI masaüstü bilgisayarların yerini almak üzere tasarlanmış bir dizüstü. Büyük ebatları nedeniyle çok taşınabilir sayılmaz, ancak zaten esas amacı yüksek performans vermek. SteelSeries tam boy mekanik klavyeye sahip olan Titan, adındaki SLI ekinden de anlaşılabileceği üzere iki adet Nvidia GTX980M grafik işlemcisiyle donatılmış. Bu grafik işlemcilerin üzerinde bulunduğu Nvidia MXM ekran kartları ise gerektiğinde kolayca daha üst modellerle değiştirilebilecek şekilde tasarlanmış.

32 GB RAM destekleyen Titan, aynı anda dört adet M.2 SATA SSD’yi Raid 0 konfigürasyonunda çalıştırabiliyor. Tabii işin soğutma kısmı da unutulmamış. 8 ısı borusuyla donatılan soğutma sistemi, ısıyı kritik bölgelerden toplayıp sessiz çalışan fanlar sayesinde dışarı atıyor.

msi_GS30_GamingDockGS30 Shadow & GamingDock

MSI tarafından tanıtılan bir diğer sıra dışı dizüstü ise GS30 Shadow oldu. Oyuncu Ultrabook’u olarak tasarlanan bu dizüstü, 1,3 kiloluk ağırlığı ve inceliğiyle son derece taşınabilir. Intel Iris Pro tümleşik grafik işlemcisine sahip olan bu dizüstü, en yeni ve popüler oyunları rahatça oynatacak güce sahip olma iddiasında.

Ancak Shadow esas gücüne sırf bu iş için tasarlanmış olan GamingDock istasyonu ile birleştiğinde ulaşıyor. Tasarımıyla ödül alan GamingDock, içindeki ek donanımla GS30’a ciddi bir masaüstü gücü kazandırıyor.

MSI_GE62_ApacheGE62 Apache

Hesaplı ama güçlü bir oyuncu bilgisayarı arayanlar için tasarlanan Apache serileri 2015 yılında da devam edecek. GE62 Apache yine SteelSeries tasarımı bir klavye takımına sahip. Yeni seride grafik işleme gücü Nvidia’nın GTX965M ve GTX970M grafik işlemcilerinden geliyor.

GE62 Apache 2,5 kilo civarındaki ağırlığı ve 3 santimin altındaki kalınlığı ile hayli taşınabilir bir tasarıma sahip. Bu yeni modelde kullanılan teknolojiler sayesinde cihazın batarya ömründe de % 46 oranında iyileştirme sağlandığı MSI tarafından belirtiliyor.

MSI bu fuarda ayrıca GT72 Dominator Pro, AG240 4K All-In-One Gaming PC ve X99A Gaming 9 ACK anakartı da tanıttı. Tüm bunları ve daha fazlasını 2015 içinde elimize geçtikçe sizler için incelemeye gayret edeceğiz.