Anasayfa Haber Bülten Cooler Master’dan Yeni Silencio FP Serisi

Cooler Master’dan Yeni Silencio FP Serisi

Cooler Master bugün basınç odaklı geliştirilen, sessizlik ve performansı bir arada getiren Silencio FP serisini duyurdu.

Silencio FP Serisi 120MM yeni modelleri beraberinde getiriyor ve bu sefer Cooler Master tamamen sessizlik ve performans üzerine yoğunlaştı. Cooler Master’ın yeni teknolojilerini kullanan bu fanlar yüksek hava akımı en düşük ses seviyesinde üretiyor. Silencio FP Serisi fanların Loop Dynamic Bearing yatak tipi teknolojisiyle birlikte dayanıklılık ömrü 160,000 saate kadar çıkıyor.

Yeni geliştirilen fan sürücüsü güç tüketimini azaltırken titreşimi de minimuma indirerek sessizlik açısından büyük avantaj sağlıyor. Silencio FP fanların durmaya karşı koruma ve tekrar devam etme özelliğini vardır. Fanın dönmesine engel bir durum olduğunda motorun zarar görmesini engelliyor.

CM_Sliencio_FP

Cooler Master Silencio FP Serisinde 120 MM boyutlarında iki farklı model var:

Silencio FP120 3PIN modeli 1200 RPM dönüş hızına, 38 CFM hava akımına, 1.2mmH2O statik basınca ve 11dBA ses seviyesine sahip.

Silencio FP120 PWM sessizlik ve performansı bir arada isteyenler için düşünülmüş. 1400 RPM hızındaki fan 6.5 – 14 dBA arasındaki değişen ses seviyesine, 44 CFM hava akımına, 1.63 mmH2O statik basınca sahip.

Silencio FP Serisi 160,000 saat çalışma ömrü, Loop Dynamic Bearing, güç tüketimindeki iyileştirmeler, fan durunca zarar görmesini engelleyen teknoloji, patentli sessiz sürücüyle beraber geliyor.

The Silencio FP Serisi fanlar Şubat ayında Avrupa’da satışta olacak. Fiyat ve erişilebilirlik bölgelere göre değişebilir. Daha fazla bilgi için Cooler Master yetkilisi ile iletişime geçin.