Anasayfa Haber Rockstar, GTA 6’yı Yapıyor!

Rockstar, GTA 6’yı Yapıyor!

GTA 6’nın varlığı bizzat Rockstar’ın başkanı tarafından doğrulandı.

Rockstar Games başkanı Leslie Benzies, basına verdiği bir röportajda Grand Theft Auto 6’nın üzerinde çalıştıklarını doğruladı. Benzies tarafından yapılan açıklama oyunla ilgili pek fazla detay içermiyor. Ancak henüz oyunun senaryosunu kurguladıklarını doğrulayan Benzies, yeni oyunda uygulamak istedikleri pek çok yeni fikire sahip olduklarını da söyledi.

Benzies yeni oyunun nerede geçeceğini bile söylemedi, ne var ki oyun haritasının senaryoyla doğrudan bağlantılı olarak geliştirildiğini söyledi. Önce genel senaryoyu ortaya koyduklarını, sonra da görevleri konunun akışına göre tasarlayıp yerleştirdiklerini belirtti.

Tabii ki oyunun çıkmasına daha nereden baksanız iki sene var, çünkü bu boyutlarda bir oyunun yapılması hiç kolay değil. Yine de GTA 6 hakkında daha şimdiden herkes bir fikir yürütmeye başlamış bile. Bazıları oyunun öncelikli olarak PC için çıkacağını ve sanal gerçeklik gözlüklerini destekleyeceğini bile iddia ediyor. Bu oyun da hakkında bol bol söylenti söylenti çıkacak konu başlıklarından biri olmaya aday.