Anasayfa Haber Samsung Galaxy S6 Çıkış Tarihi Sızdı!

Samsung Galaxy S6 Çıkış Tarihi Sızdı!

Samsung’un merakla beklenen yeni amiral gemisinin çıkış tarihi ve fiyatları basına sızdı.

Samsung’un bir sonraki amiral gemisi modeli Galaxy S6 şirket açısından hayli önemli sayılır. Galaxy S5 modeli her ne kadar teknik açıdan başarılı bir telefon olsa da, tasarımı tüketicide hayal kırıklığı yaratmıştı. Düşen mobil pazar payını geri kazanmak için uğraşan Samsung, tüm telefon ve tabletlerini elden geçirmeye karar vermişti. Yeni çıkacak olan Galaxy S6 ile ne kadar başarılı oldukları sınanacak.

Şirketin 1 Mart 2015 için bir lansman hazırlığında olduğu zaten biliniyordu. Basına sızan bilgiler bu lansmanda Galaxy S6’nın resmen tanıtılacağını ispatlar nitelikte. Samsung bu söylentileri inkar etmedi, ancak sızan bilgiler arasında cihaz modelleri ve fiyatları da var.

Bu bilgilere göre Samsung iki farklı Galaxy S6 modeli piyasaya sürecek. Bunlardan biri standart S6 modeli olacak, diğeri ise daha pahalı Edge modeli olacak. Edge modelinde kenarı kavisli ekran bulunacak, ancak bunun dışında teknik özelliklerde pek değişiklik olmayacak. Her iki modelde de 4 GB RAM, 64-bit işlemci, 20 MP kamera ve 32/64/128 GB hafıza kapasiteleri bulunacak. Fiyatlandırmanın ise şöyle olması bekleniyor:

 

  • Samsung Galaxy S6 32 GB: 749 Euro
  • Samsung Galaxy S6 64 GB: 849 Euro
  • Samsung Galaxy S6 128 GB: 949 Euro
  • Samsung Galaxy S Edge 32 GB: 849 Euro
  • Samsung Galaxy S Edge 64 GB: 949 Euro
  • Samsung Galaxy S Edge 128 GB: 1049 Euro