Anasayfa Haber Windows 10 Preview için Office Beta Başladı

Windows 10 Preview için Office Beta Başladı

Microsoft yeni Windows 10 için hazırlıkları sürdürüyor. Windows 10 deneme sürümünde yeni Office uygulamalarını da deneyebilirsiniz…

Windows 10 Technical Preview yani teknik ön bakış sürümünü kullanan PC ve tablet bilgisayarlara Word, Excel ve PowerPoint kurmak mümkün. Yeni uygulamalar masaüstü, dizüstü ve mobil cihazlar arasında senkronize çalışabilecek. Yani kullanıcı cihaz değiştirerek işine devam edebilecek ve bu esnada çok daha tutarlı ve devam eden bir deneyim yaşayacak.

Şimdilik sadece masaüstü ve dizüstü bilgisayarlar üzerinde kurulup denenebilse de yeni Office uygulamalarının Beta sürümleri mobil cihazlar için de denemeye açılacak. Dokunmatik cihazlar için sıfırdan kodlanan yeni Office uygulamalarının geliştirilmesine uzun süre devam edilecek. Bu uygulamalar ve Word, Excel, PowerPoint’in yeni sürümleri Microsoft Office 2016 olarak nihai ürünler haline gelecek. Office 2016 ise içinde bulunduğumuz 2015 yılının ikinci yarısında hazır olacak.

Windwos 10 Technical Preview kullanıyorsanız yeni Word, Excel ve PowerPoint‘i Windows Store Beta üzerinden indirebilirsiniz.