Anasayfa Video Kafa Ayarı Kafa Ayarı #38 – Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte

Kafa Ayarı #38 – Ne Kadar Ekmek O Kadar Köfte

İdeal ekmek köfte oranı nedir? Lokantalarda 5 köfte bir porsiyon olsa da bu elektronik ürünlerde büyük oranda şaşabiliyor. İşte köfte aromalı yarım ekmek kıvamında bazı ürünler…

Bilgisayar ve bileşenlerinin alışverişinde listeleri karşılaştırır, mağazalara bakar değerlendiririz. Bazen bütçemiz olsa da o listenin alt ya da online alışverişte ucuza göre sırala dediysek üst kısmında yer alan ürünler çok çekici gelir.

İşte yeni Kafa Ayarı bölümümüzde farklı bileşenler için o en ucuz parçaların ya da ürünlerin bilgisayar kullanma keyfimizden neleri eksilttiğini konuşuyoruz. Para çokomel eğrisinin aşıldığı noktada yaşadıklarımızı paylaşıyoruz.

Sıcak bir içecek, belki çay, belki de oralet eşliğinde iyi seyirler diliyoruz…

Disclaimer: Bütçesi sebebiyle en ucuz ürünlere yönelmek durumunda kalan kullanıcıları tenzih ederiz. Bu programda amacımız ucuz ürünlerde karşılaştığımız kronikleşmiş, yıllar geçse de değişmeyen problemleri konuşmak. Bu bölümün hazırlanmasında emeği geçen, bu tecrübeleri edinmemizde payı olan, yıllar boyunca bize “Al abi ucuzunu hiç bir şey olmaz” diyenleri de saygıyla anıyoruz. “There is no Spoon” bir yere kadar tamam felsefe filan ama “There is no köfte” denildiğinde kabul etmiyoruz.