Anasayfa Haber HTC One M9 Almanya’dan Sızdı!

HTC One M9 Almanya’dan Sızdı!

HTC’nin yeni telefonunu duyurmasına az bir zaman kala, cihazın özellikleri ve fiyatı bir alışveriş sitesinde yanlışlıkla yayınlandı.

HTC merakla beklenen yeni amiral gemisi telefonu One M9 modelinin tanıtımını MWC (Mobile World Conference) etkinliğinde yapacağını duyurmuştu. Ne var ki Almanya’da faaliyet gösteren perakende satış şirketi Cyberport’un internet sitesinde cihazın özellikleri ve fiyatı yanlışlıkla erken yayınlandı.

Yayınlanan resimlere bakılacak olursa, M9 modelinin tasarımı bir önceki M8 modelinden çok büyük bir fark göstermiyor. Alüminyum gövdenin çizgileri öncekiyle az çok aynı sayılır, renk seçenekleri de gri ve siyah olarak gösterilmiş.

htc-one-m9-02

Teknik özelliklere gelince, 5 inçlik Full HD ekranın arkasında 2 GHz Snapdragon 810 işlemci ve 3 GB RAM bulunuyor. 32 GB depolama kapasitesi hafıza kartı kullanılarak artırılabiliyor. Önde 4 MP, arkada ise 20 MP kamera mevcut. Bağlantı seçenekleri ise Bluetooth 4.1, NFC, GPS ve LTE-A teknolojilerini içeriyor.

htc-one-m9-03

M9 modelinin kasa ölçülerinin M8 ile kıyaslandığında biraz daha iri kaldığı söylenebilir. Ancak 157,5 gramlık ağırlığı önceki M8 modelinden çok az daha hafif. Cyberport üzerinde yayınlanan fiyat ise 750 Euro olarak görülmüş. Bu fiyat Avrupa pazarı için normal kabul ediliyor. Ancak tabii ki henüz onaylanmış bir rakam değil.