Anasayfa Haber Bülten Zula’nın Açık Beta Süreci Başladı

Zula’nın Açık Beta Süreci Başladı

Ingame Group’un bünyesindeki Madbyte Games tarafından geliştirilen, Lokum Games tarafından yayınlanan Zula’nın Açık Beta süreci başladı.

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula’da geri sayım sona erdi. Kısa bir süre önce kapalı beta süreciyle birlikte oyunseverlerle tanışan Zula, detaylı geliştirme çalışmalarının ardından Açık Beta süreciyle oyuncuların karşısına www.zulaoyun.com adresinde çıktı ve büyük beğeni topladı.

Hem hikayesi, hem de oyun içi karakterler açısından popüler Türk dizilerinden esinlenen Zula’nın, Türkiye ile birlikte yayınlanacağı bölge ülkelerinde de büyük ilgi toplaması bekleniyor.

Ücretsiz oynanabilen Zula’nın yerel unsurlar barındıran hikayesi, oyunculara yeni bir deneyim yaşatıyor. Oyuncular, Zula’yı oynarken İstanbul’un Üsküdar gibi tarihi bölgelerinin sokaklarında veya Levent durağı gibi metro istasyonlarında dolaşıyor. Zula’da oyuncular kendi yaşamlarından yansımalar görüyor.

İlk Türk MMOFPS oyunu Zula, oyun içi karakterlerinin görselleriyle de büyük beğeni topluyor. Zula’nın özellikle Diyarbakırlı Azad Kara, Çeçen Şamil Dudayev, Ankaralı Şahin Kılıç, Fransız Pierre Julliard, İngiliz Edward Moore, Karadeniz Fırtınası Yunus Şanlı, Rus Ivan Vasilyev ve tim lideri Demir Erez gibi karakterleri, sosyal medya kullanıcıları ve oyuncular tarafından tarafından en çok beğenilen oyun içi karakterler oldular.

Takım turnuvalarının yanı sıra bireysel rekabete yönelik “Aranıyor” modu da kapalı beta sürecinde MMOFPS oyuncuları tarafından övgüyle karşılandı. Oyunseverler Zula’yla ilgili daha detaylı bilgilere sahip olmak için oyunun sosyal medya hesaplarını ziyaret edebilirler.

ZULA

Yapımcı Stüdyo: Madbyte Games

Yayıncı Firma: Lokum Games

www.zulaoyun.com

http://ingamegroup.com/

Twitter: @ZulaTurkiye

Facebook: facebook.com/zulaturkiye

zula_2

zula_3

zula_4