Anasayfa Haber Fable Legends Ücretsiz Olacak

Fable Legends Ücretsiz Olacak

Fable serilerinden esinlenerek yapılan Fable Legends, oynamak isteyen herkese ücretsiz açık olacak.

2015 yılında çıkması beklenen ilginç oyunlardan biri de Fable Legends. Lionhead Studios tarafından Microsoft için geliştirilen oyun, internet üzerinden oynanacak ve ilk bakışta League of Legends tarzı bir MOBA havasına sahip olsa da, aslında devamlı gelişen senaryosuyla o tür oyunlardan ayrılacak.

Lionhead Studios oyunla ilgili bazı yeni gelişmeleri kısa süre önce açıkladı. Bu yeni haberlere göre oyunda dört karakterden oluşan kahramanlar takımının karşısında bir de oyundaki düşmanları strateji tadında yöneten bir anti-kahraman dahil olabilecek. Tek başınıza oynamak isterseniz takımınızdaki diğer karakterler bilgisayar kontrolünde olacak, ancak şüphesiz online bir oyun olarak zevki diğer insanlarla birlikte oynayınca çıkacak.

Fable Legends ile ilgili bir diğer şaşırtıcı haber de oyunun tamamen ücretsiz olarak sunulacağı oldu. Microsoft bu oyunu olabildiğince fazla oyuncunun erişimine açmak istiyor. Tabii ki oyun içinde gerçek para harcamak için de bol bol fırsat sunulacağı kesin. Bu yüzden de oyunculardan giriş ücreti alınmaması gayet mantıklı.

Fable Legends ayrıca Windows 10’un tüm platformları birleştirme iddiasının da ciddi biçimde test edileceği bir oyun olacak gibi görünüyor. Çünkü hem Windows 10 işletim sistemli bilgisayar, hem de Xbox One oyuncuları bu oyuna aynı anda erişebilecek, karşılıklı oynayabilecekler. Bu da potansiyel oyuncu kitlesini hayli artıracaktır.