Anasayfa Haber Electronic Arts, Syndicate’i Bedava Dağıtıyor

Electronic Arts, Syndicate’i Bedava Dağıtıyor

Maxis’i kapatmasıyla tekrar gündeme gelen Electronic Arts, bir dönemin klasik oyunlarından Syndicate’i bedava dağıtıyor.

Oyun tarihine damgasını vurmuş oyun stüdyolarını önce yutup, sonra da kapatmasıyla ün yapmış olan Electronic Arts, bir yandan da oyuncuların ilgisini çekebilmek için bu stüdyoların klasik olmuş oyunlarını ücretsiz dağıtmaya devam ediyor. Bunun son örneği ise 1993 yılında Bullfrog Studios tarafından çıkarılmış olan Syndicate.

Syndicate, hayli karanlık siber-punk bir gelecekte geçen şirketler arası savaşları konu alıyor. Taktik takım stratejisi olarak tanımlanabilecek olan oyun o kadar başarılı olmuştu ki, ikincisi de yapılmıştı. Hatta iki yıl önce yeniden yapıldı ve piyasaya sürüldü, ancak daha ziyade FPS tadındaki bu yeni oyun, orijinal kadar büyük bir kültürel etki yaratmadı.

Şimdi bu 1993 yapımı klasik oyunu Electronic Arts’ın Origin oyun pazarından ücretsiz indirebilirsiniz. Grafikler her ne kadar günümüzde taş devri mağara resimleri gibi kalsa da, içerik yine de sağlam. Oyunu ücretsiz indirmek için bir Origin hesabınız olmalı. Burada verdiğimiz bağlantıdan da oyunun indirme sayfasına ulaşabilirsiniz.