Anasayfa Haber Wolfenstein: The Old Blood Yakında Geliyor!

Wolfenstein: The Old Blood Yakında Geliyor!

Wolfenstein: The New Order için çıkacak olan ilk ek görev paketinin çıkış tarihi ve detayları belli oldu.

Machine Games tarafından yapılan ve Bethesda Softworks tarafından yayınlanan Wolfenstein: The New Order, geçtiğimiz yılın en iyi oyunlarından biri olmuştu. Klasik FPS unsurlarını başarılı bir hikayecilikle birleştiren oyun, farklı sonuçlanan bir İkinci Dünya Savaşı’nı ve sonrasında Nazi hükmü altında ezilen bir dünyayı konu alıyordu.

Yakında çıkacak olan The Old Blood ek görev paketiyse hikayeyi biraz geriye saracak ve 1946 yılında geçen olayları konu alacak. Kahramanımız Blazkowicz ilk oyundan iki sene öncesinde geçen hikayede, Nazi rejiminin birdenbire kazandığı teknolojik avantajın kökenlerini araştırırken başından geçenleri bizimle paylaşacak.

The Old Blood kendi başına bir oyun olarak satışa çıkacak, oynamak için ilk oyuna ihtiyacınız olmayacak. 20 dolar fiyatla satışa sürülecek olan oyunun resmi çıkış tarihi ise 5 Mayıs 2015 olarak belirlenmiş. PlayStation, Windows ve Xbox One için çıkacak olan oyuna ilişkin resmi tanıtım filmini ise aşağıda izleyebilirsiniz. Sonuna kadar izlemeyi ihmal etmeyin.