Anasayfa Haber Apple Watch Ne Zaman Çıkacak?

Apple Watch Ne Zaman Çıkacak?

Apple, giyilebilir teknoloji ürünü Apple Watch’un fiyatını ve çıkış tarihini sonunda açıkladı.

Bugün San Francisco’da düzenlenen Spring Forward etkinliğinde Apple, uzun süredir hakkında yeni detaylar beklenen Apple Watch ile ilgili en çok merak edilen detayları açığa çıkardı. Etkinlikte Apple Watch’un fiyat seçenekleri ve çıkış tarihinin yanı sıra pil ömrü de açıklandı.

Apple’ın duyurduğu üzere Apple Watch, standart kullanımlarda 18 saatlik bir kullanım ömrüne sahip olacak. Ancak hangi kullanım koşullarında bu sonucun alınacağı belirtilmediği için cihazın pil ömrünün kişiden kişiye değişeceğini varsayabiliriz.

Etkinlikte Apple Watch ile ilgili yapılan bir diğer duyuru ise fiyatlandırma oldu. Yapılan duyuruya göre Apple Watch’un 38mm’lik sürümü 349 dolar, 42mm’lik sürümü ise 399 dolar fiyat etiketine sahip olacak. Cihazın çelik sürümünün fiyatları ise, seçilecek banda göre 549 dolar ile 1049 dolar arasında değişecek. Ayrıca sınırlı sayıda üretilen 18 karat altından yapılmış olan özel bir sürüm ise 10,000 dolara satışa sunulacak.

Apple Watch, 24 Nisan’da 9 farklı ülkede satışa sunulacak. Ne yazık ki bu 9 ülke arasında Türkiye mevcut değil. Yani ülkemizdeki Apple Watch meraklıları bir süre daha beklemek zorunda.