Anasayfa Haber Bülten World of Warships Kapalı Beta 12 Mart’ta Başlıyor

World of Warships Kapalı Beta 12 Mart’ta Başlıyor

Wargaming, 12 Mart’ta başlayacak olan World of Warships Kapalı Beta süreci için hazırlıkların devam ettiğini açıkladı.

Başvurular aynı gün Avrupa’da Orta Avrupa Saati (UTC +1) ile 11:00, Kuzey Amerika’da Pasifik Saatiyle 11:00 ve Asya’da Singapur Saatiyle 17:00’da başlayacak. Test boyunca oyuncular çevrimiçi deniz savaşlarında yer alma ve yorumlarını oyun geliştirme ekibiyle paylaşarak oyun deneyiminin iyileştirilmesinde rol oynama şansı elde edecek.

Daha önce Aralık 2014 ve Ocak 2015’te gerçekleştirilen World of Warships Beta Test Hafta Sonları, 75.000’den fazla kullanıcıyı oyuna çekmeyi başardı. Aynı anda oynayan oyuncu sayısı 15.000’i bulurken, her bir beta tester sadece dört gün içinde ortalama 60 savaşta yer aldı.

Yaklaşmakta olan Kapalı Beta sürecinde ise oyuncuları kuzey buz okyanuslarından tropikal yarım adalara uzanan beş yeni harita bekliyor. Kullanıcılar denizlere ve düşman gemilerine meydan okurken 50 adet Amerikan ve Japon savaş gemisi de emirlerine amade olacak.

Her iki tarafın kruvazörleri de düşman kuvvetlerinin destroyerlerine üstünlük sağlayabilecek, hatta kendi sınıflarındaki gemilere dahi sağlam darbeler vurabilecek güç ve çeviklikte. Japon savaş gemileri, kalın zırhları ile takımlarındaki diğer gemilere siper olabilecek kadar dayanıklı olmalarının yanı sıra yeri geldiğinde acımasız birer saldırı aracına dönüşebiliyor.

İki ülkenin destroyerleri de manevra kabiliyeti yüksek gemilerden oluşuyor ve hem keşif yapabiliyor, hem destek kuvvet olarak görev alabiliyor, hem de ölümcül torpido saldırıları gerçekleştirebiliyorlar. Dördüncü ve son sınıf ise şimdilik sadece Amerika tarafında yer alan uçak gemileri. Bu gemiler, saldırı esnasındaki benzersiz güçleri ve mükemmel keşif yetenekleriyle taktiğe dayalı stratejileri tercih eden oyuncular için birebir.

Mürettebat, savaş gemisi Kumandanları ile temsil ediliyor ve Kumandanın özellikleri oynanışta büyük rol oynuyor. Kumandanlar her yeni seviyede beceri puanları kazanıyor ve bu puanlar farklı derece ve kategorilere ayrılmış çeşitli yetenekleri geliştirmek için kullanılıyor. Oyuncular Kumandanlarını kendi oyun stillerine uyacak şekilde geliştirebiliyor ve geminin belli bir tür hasara karşı direncini artırmaktan, daha düşük mermi sürme zamanlarına kadar değişen pek çok avantaj elde edebiliyorlar.

Modernleştirmeler aracılığı ile oyuncular, geminin savaş kabiliyetini geliştirebiliyorlar. Oyunda silahların dayanıklılığını arttırmak, geminin yangın ve su basmasına karşı direncini geliştirmek gibi sayısız Modernleştirme mevcut. İşbirliği yapmayı ve düşmanları birlikte alt etmeyi sevenler ise Divisons’da iki oyuncuyla güçlerini birleştirme şansına sahip.

World of Warships ilerleyen dönemde Japon uçak gemileri ve Amerikan savaş gemilerini de bünyesine katacak. Savaşlarda gösterilen başarılar karşısında verilecek achievement’lar ve kişiselleştirme seçenekleri de oyuna eklenecek yenilikler arasında.

World of Warships hakkında daha çok bilgi edinmek ve Kapalı Beta’ya katılmak için aşağıdaki adresleri ziyaret edebilirsiniz.