Anasayfa Haber Titanfall DLC’leri Bedava Oldu!

Titanfall DLC’leri Bedava Oldu!

Respawn Entertainment tarafından yıldönümü hediyesi olarak bugüne dek çıkmış üç DLC ücretsiz sunuluyor.

Respawn Entertainment tarafından yapılan Titanfall bundan tam bir yıl önce 11 Mart 2014 tarihinde piyasaya çıkmıştı. Şirket oyunun ilk yıldönümünü kutlamak amacıyla bugüne dek çıkarılmış olan üç DLC’yi Xbox ve PC sahiplerine ücretsiz olarak sunmaya karar vermiş.

Expedition, Frontier’s Edge ve IMC Rising adlı bu ek görev paketlerinin her biri normalde 10 dolar fiyatla satılıyordu. Ancak şimdilik hepsi Xbox One, Xbox 360 ve PC kullanıcıları için ücretsiz. Türk kullanıcılar ilgili sayfaya burada verdiğimiz bağlantıdan ulaşabilirler. Kampanyanın ne kadar süreceği henüz belli değil, o yüzden bu DLC’leri istiyorsanız hızlı davranmanızı tavsiye ederiz.

Respawn halen Titanfall 2 üzerinde çalışıyor, ancak bu defa oyunu sırf Xbox konsollara ve PC’ye özel çıkarmayacaklar. Windows PC için bile sonradan çıkarılan Titanfall, PS4 sahiplerini tamamen dışlamıştı. Ancak Respawn bu kararın sonuçlarından pek memnun kalmadı ve gelecekteki oyunlarını tüm sistemler için ve aynı anda çıkarmaya karar verdiklerini açıkladı.