Anasayfa Haber Yeni Gears Of War, E3 Fuarında Ortaya Çıkacak

Yeni Gears Of War, E3 Fuarında Ortaya Çıkacak

Yeni bir Gears Of War oyunu yapılıyor, ancak eski oyunların elden geçirilmesi söz konusu olmayacak.

Yaklaşık bir sene önce Gears Of War markasının Microsoft tarafından satın alındığı açıklanmıştı. Bu isimle yeni bir oyun yapma göreviyse Microsoft Game Studios çatısı altındaki yapımcılardan Black Tusk Studios’a verilmişti. Serinin yeni oyunu hakkında o zamandan beri pek bilgi sızmadı. Ancak bu durumun önümüzdeki E3 fuarında değişmesi bekleniyor.

Bu arada piyasada eski Gears Of War oyunlarının yeniden elden geçirileceğine dair bir söylenti dolaşıp duruyordu. İddialara göre eski oyunlar Marcus Fenix Collection adı altında toplanarak Xbox One için yeniden çıkarılacaktı. Microsoft’un Halo serilerini Master Chief Collection adı altında yeniden çıkarması da buna en büyük kanıt olarak gösteriliyordu.

Ancak doğrudan Black Tusk Studios’tan gelen bir açıklama, böyle bir projenin olmadığının altını çizdi. Açıklamaya göre Black Tusk halen tamamen yeni bir Gears Of War oyunu yapmakla meşgul ve eski oyunların elden geçirilmesi en azından şu an için gündemlerinde yok. Yeni oyunla ilgili resmi açıklamalar ise E3 2015 fuarında gelecek.