Anasayfa Haber Yeni Battlefront Yıl Sonunda Geliyor

Yeni Battlefront Yıl Sonunda Geliyor

Electronic Arts’tan gelen bir açıklama, yeni Star Wars Battlefront’un 2015’in sonuna doğru geleceğini teyit etti.

Star Wars sevenlerin heyecanla beklediği yeni Star Wars Battlefront, 2015’in sonuna doğru Windows PC, Xbox One ve PS 4 için çıkacak. Dağıtımcı Electronic Arts tarafından atılan bir tweet ile yapılan duyuruda henüz kesin bir tarih verilmedi. Oyunun kesin çıkış tarihinin sonbaharda kesinleşmesi bekleniyor.

Star Wars Battlefront aslında serinin üçüncü oyunu olacak, ancak isimlendirmede bu detaya yer verilmedi çünkü bu oyun aslında biraz da markanın reboot edilmesi anlamına geliyor. Oyunun önümüzdeki Nisan ayında Amerika’da yapılacak olan geleneksel Star Wars Celebration etkinliğinde resmen görücüye çıkması bekleniyor. Yeni Star Wars filmi Episode VII: The Force Awakens ile ilgili resmi açıklamaların da bu etkinlikte yapılması bekleniyor.

Ancak yeni Battlefront oyununun, çekilmekte olan filmlerden ziyade eski filmlerin konularını merkez alacağı söyleniyor. Battlefront’un geliştirilmesine 2008 yılında başlanmıştı ve proje birden fazla defa el değiştirdi. Ancak oyundaki ana senaryo dahil pek çok unsurun orijinal projeye sadık kalarak hazırlandığı biliniyor.