Anasayfa Haber Bülten MSI’ın USB 3.1 Destekli AMD Anakartı Duyuruldu

MSI’ın USB 3.1 Destekli AMD Anakartı Duyuruldu

AMD tabanlı 970A SLI Krait Edition anakart, siyah/beyaz ailesinin yeni üyesi olacak.

Anakart teknolojilerinde dünya lideri MSI, dünyanın ilk USB 3.1 destekli AMD anakartı olan siyah beyaz tasarımlı 970A SLI Krait Edition modelini duyurdu. USB3.0 arayüzüne göre 2 kat daha hızlı veri aktarımıyla göz kamaştıran iki adet USB3.1 portu ile USB3.0 ve USB2.0 cihazlara da tam destek veriyor. USB vbelleğiniz veya harici sabit diskinizden dosya kopyalamak artık eskisinden çok daha hızlı. Güvenilir ve hızlı Gigabit LAN donanımının yanı sıra uç noktada grafik performansı bekleyen kullanıcılar için Nvidia SLI ve AMD CrossFire desteği mevcut. Yeni ve şık siyah/beyaz tasarımı ile 970A SLI Krait Edition anakart yüksek kalitenin gerçek örneği. Military Class 4 ise özenle seçilmiş malzeme ve bileşenler ile ihtiyacınız olan kararlılığı sunuyor.

AMD Kanal Satışlar kurumsal G.M.yardımcısı Darren Grasby, “AMD ve MSI, tüm kullanıcılara en yeni özellikler ve yetenekleri sunmak için çabalıyor. AMD işlemcilerin gücünü ortaya serebilen, yüksek derecede optimize edilmiş, zengin özelliklere sahip, aynı zamanda kullanıcı için mükemmel fiyat ve deneyim sunacak bir platform olan yeni USB3.1 destekli 970A SLI Krait Edition anakartın çıkışında MSI ile işbirliği yapmaktan heyecan duyuyoruz“, dedi.

MSI_970_Krait_AMD_performans

2 kat daha hızlı: USB 3.1

10Gb/sn hızıyla önceki USB3.0 standardından 2 kat, USB2.0 standardından ise 20 kat daha hızlı olan USB 3.1, SATAIII’ten bile daha yüksek transfer hızına sahip. Sevdiğiniz albümleri, filmleri ve oyunları USB üzerinden artık çok daha kısa bir sürede kopyalamak mümkün olacak.

Multi-GPU için optimize edildi

MSI 970A SLI Krait Edition anakart, çoklu ekran kartı konfigürasyonlarına ve birden fazla ekran kartı kullandığınızda anakart içinde optimal hava akışı yaratabilmek için özel olarak tasarlandı ve ısınma problemlerini ortadan kaldırdı. Nvidia SLI ya da AMD CrossFire donanımlı oyun sisteminizde grafiklerin son derece gerçekçi olduğu bir deneyim yaşayabileceksiniz.

Krait, AMD ile buluştu

970A SLI Krait Edition anakart, en yeni teknolojilerle donatılmış özel bir anakartı uzun süredir bekleyen kullanıcılar için hazır. MSI’ın siyah/beyaz tasarım ailesini çok daha belirgin çizgilerle devam ettiren 970A SLI Krait Edition, USB 3.1 ve multi-GPU desteği ile bu aileye mükemmel bir uyum sağlıyor.