Anasayfa Haber Mercedes Sonunda ETS 2’ye Resmen Geliyor

Mercedes Sonunda ETS 2’ye Resmen Geliyor

Euro Truck Simulator 2’nin yapımcısı SCS Software tarafından resmen yapılan açıklamaya göre Mercedes-Benz ile anlaşma sağlanmış.

Euro Truck Simulator 2, son yılların en çok sevilen oyunlarından biri haline geldi. Avrupa yollarında kamyon kullanmak ve kendi nakliyat şirketini kurup büyütmek, sanıldığından da fazla oyuncunun ilgisini çekiyor. Ancak yapımcı SCS Software’in karşısına çıkan sorunlardan biri, kamyon firmalarının oyunda resmen yer almakta hayli gönülsüz davranması oldu.

Geçen zamanla birlikte büyük firmalar kamyonlarının bu oyunda yer almasına resmen izin vermeye başladılar. Şüphesiz bunda oyunun gittikçe büyüyen popülerliği de büyük rol oynadı. Ne var ki Mercedes-Benz uzun süre direndi. Ancak sonunda Mercedes ve SCS Software arasında anlaşma sağlanmış gibi görünüyor.

Önümüzdeki aylarda yayınlanması beklenen Scandinavia DLC’sinden sonra gelecek olan ilk güncellemeyle birlikte, Mercedes-Benz markası da resmen oyuna katılacak. Daha önce oyunda Majestic olarak modellenen Mercedes’in Actros serileri, böylece gerçek kimliğine kavuşacak. Aşağıdaki videoda Mercedes-Benz Actros kamyonların oyun içinde nasıl görüneceğini izleyebilirsiniz.

Euro Truck Simulator 2: Going East İnceleme