Anasayfa ASUS ASUS, Zenfone 2’yi Avrupa’da Satışa Çıkardı

ASUS, Zenfone 2’yi Avrupa’da Satışa Çıkardı

Geçtiğimiz hafta Çin pazarında satışa çıkan Zenfone 2, şimdi de Avrupa ülkelerinde satışa sunuldu.

Asus’un merakla beklenen yeni Zenfone 2 telefonu, geçtiğimiz hafta dünyanın en büyük mobil pazarlarından biri olan Çin’de satışa sunulmuştu. Bir hafta aradan sonra bugün de Avrupa ülkelerinde satışa sunulan Zenfone 2 için istenen fiyatlar ve sunulan teknik özellikler açıkça yayınlandı.

Asus’un Zenfone 2 serisi toplamda üç adet yeni modelden oluşuyor. Ucuzdan pahalıya doğru ZE500CL, ZE550ML ve ZE551ML olarak adlanlandırılan Zenfone 2 telefonların hepsi de Android 5.0 işletim sistemiyle geliyor. Intel Atom işlemciler kullanılan telefonların en düşük modelinde 2, en üst modelinde ise 4 GB RAM bulunuyor. Ekran boyutları ise 5 ve 5,5 inç olarak seçilmiş.

asus-zenfone-2-avrupa

Henüz ülkemizde ne zaman ve hangi fiyatla çıkacağı belli olmayan Zenfone 2 serisinin Avrupa satış fiyatları gerçekten de dikkat çekici seviyede. En ucuz model olan ZE500CL için 179 Euro, orta seviye olan ZE550ML için 249 Euro ve en üst seviye model olan ZE551ML için de 349 Euro fiyat belirlenmiş. Asus Türkiye’nin bu yeni seriyi ne zaman ve hangi fiyatla satışa sunacağı tahminen önümüzdeki haftalarda açığa çıkacaktır.