Anasayfa Haber Titanfall 2’nin Bir Senaryosu Olabilir

Titanfall 2’nin Bir Senaryosu Olabilir

Titanfall 2’yi yapmakta olan Respawn’dan gelen bir açıklama, ikinci oyunun tek kişilik bir senaryo modu olabileceğine işaret ediyor.

Titanfall piyasaya çıktıktan sonra hayli ilgi çekti, sonuçta hem dev robotlarla, hem de yaya parkur koşarak oynanan çok fazla FPS yok. Ne var ki oyuna olan ilgi devamının gelmesini sağlayacak denli çok olsa da, ekonomik olarak çok da başarılı olduğu söylenemez. Bunda yapımcı firmanın aldığı bazı kararların büyük önemi var.

Respawn Entertainment ikinci oyunu yaparken oyunculardan gelen tepkileri daha fazla dikkate alacak gibi görünüyor. Öncelikle oyunu sadece belirli platformlarla sınırlandırmaktan vazgeçmişler ve aynı anda PC, Xbox One ve PS 4 için çıkarmaya karar vermişler.

Daha da önemlisi, ilk oyunda herhangi bir senaryonun olmaması yüzünden oyuncuların ilgisinin çabuk söndüğünü görmüşler. Her ne kadar modern oyunlarda multiplayer tarafı ağır bassa da, tek kişilik senaryo modu inanılır bir dünya yaratmak ve oyuncuları oyuna ısındırmak için hala önemli gibi görünüyor. Özellikle de internet bağlantısının düzgün çalışmadığı günlerde!

Respawn’dan Abbie Heppe tarafından yapılan açıklamaya göre, oyunculardan gelen yorumları dinleyen firmanın ikinci oyuna düzgün bir senaryo koyma ihtimali hayli yüksek görünüyor. Doğrusu tüm o dev robotların arkasındaki hikayeleri öğrenmek, oyuna ısınmak açısından daha iyi olacaktır diye düşünüyoruz.