Anasayfa Haber Bülten ViewSonic VG2437Smc Türkiye’de Satışa Sunuldu

ViewSonic VG2437Smc Türkiye’de Satışa Sunuldu

ViewSonic 24″ dahili kameralı LED monitörü VG2437Smc ‘yi Türkiye’de satışa sundu. SuperClear MVA paneli, 2MP dahili kamerası, echo cancelling özellikli mikrofonu ve stereo hoparlörleri ile video konferansları için kurumsal çözümler sunuyor.

ViewSonic, Avrupa pazarında tele konferansların kullanılma oranını 2015 yılında %16 artacağını öngörüyor. Yüz yüze iletişimin önemi yadsınamaz derecede önemlidir. Fakat günümüz yoğun iş temposunda her bir müşteri veya iş ortağını düzenli olarak ziyaret edemeyebiliyoruz. Sonuç olarak Citrix GoToMeeting, Microsoft Lync ve Skype gibi iletişim yazılımları her geçen gün daha fazla kullanılır hale geliyor. Günümüzde 560 milyon üzerinden kayıtlı skype kullanıcısı bulunuyor ve 2013 yılında dünya genelindeki tele konferans trafiğinin %40 ‘ı skype – skype arasındaki görüşmelerden gerçekleşti. Bu noktada da tele-video konferans çözümleri hem iş birliği yaparak çalışanlar arasındaki etkileşimi arttırmak hem de zamandan tasarruf sağlayarak maliyetleri düşürmek amacıyla önemli bir yer tutuyor.

ViewSonic VG2437Smc, Microsoft Lync, Skype, Cisco Jabber and Webex, Citrix Gotomeeting, Adobe Connect ve Google Hangouts gibi video konferans çözümleri ile sorunsuz olarak çalışabiliyor. İster iş toplantısı için müşterilerinizle uzaktan görüşebilir, ister akademik olarak öğrencilerinize uzaktan sunum yapabilir isterseniz ailenizle görüşebilirsiniz. Dahili olarak üzerinde bulunan 2W x 2 stereo hoparlörleri ve mikrofonu ile net ses ve görüntü kalitesi elde edebilirsiniz.

SuperClear Üstün Görüntü Teknolojisi ile 95% sRGB Kapsama ve Geniş Görüş Açısı

SuperClear MVA panele sahip VG2437Smc, 3000:1 yüksek kontrast oranı ve geniş görüş açısı sunuyor. 178 derece yatay ve dikey olarak sunduğu geniş görüş açısı, yüksek parlaklık değeri ile tele konferans görüşmelerinizde net ve keskin bir görüntü sunuyor. sRGB renk gamutunun da %95 ‘ini kapsaması da oluşturulan renk performansını üst seviyeye çıkarıyor.

Üretkenliği ve Kullanım Rahatlığı Arttırmak için Ergonomik Tasarım

VG2437Smc, en üst düzeyde rahatlık ve konforu elde etmeniz için oturduğunuz sandaye ve masanın yüksekliğine göre 135mm aşağı veya yukarı ayarlayabilir, (-21°~25° / -3° ~ -6°) kadar öne veya arkaya eğebilirsiniz. Bunun yanı sıra çalıştığınız içeriğe göre ekranınızı 0 – 90° (Pivot) yatay dikey eksende çevirebilirsiniz. Ekran kartınızın üzerinden gerekli ayarları yaparak görüntünün dik olarak gelmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca kendi etrafında 360° dönebilmesi sayesinde masanızda istediğiniz yöne çeviribilirsiniz.

Göz Yorgunluğunu Azaltan Teknolojiler

Sahip olduğu Flicker-Free (Titreşimsiz Ekran) ve Blue Light Filter Teknolojileri ile ister iş, ister eğlence amaçlı olsun uzun süre bilgisayar kullanımı göz yorulmaları, yakın mesafe görüş sorunu, baş ağrısı, bulanık görüş, göz sulanmaları gibi sorunların önüne geçebilirsiniz. Titreşimsiz monitör teknolojisi (Flicker-Free) ile LED arka aydınlatma üzerinden titreşimlerin azaltılmasıyla ve düzenli olarak güç kaynağı üzerinden düzenlenmesi nedeniyle her parlaklık seviyesinde gerçek titreşimsiz monitör deneyimi sunuyor. Blue Light Filter teknolojisi ise, ortama göre mavi renk ayarı yapabilmenizi ve uzun süreli kullanımlarda göz yorgunluğunun önüne geçerek daha rahat kullanım imkanı sunuyor.