Anasayfa Haber Telefonlar İçin Yeni Windows 10 Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu!

Telefonlar İçin Yeni Windows 10 Güncellemesinin Tarihi Belli Oldu!

Çok daha fazla Windows Phone’u Windows 10 ile tanıştıracak olan yeni güncelleme bu Cuma yayınlanacak.

Microsoft, Şubat ayında sayılı Windows Phone cihazı için Windows 10 önizlemesini kullanıma sunmuştu. Windows 10’u akıllı telefonlarında deneyimlemek isteyen pek çok kullanıcı ise halen yeni güncelleme dalgasını bekliyor. Geçtiğimiz günlerde Microsoft, yeni dalgada Windows 10 önizleme sürümünü alacak modelleri belirlemişti. Neredeyse bütün Windows Phone modellerini kapsayacak olan yeni güncellemenin dağıtım tarihi de belli oldu.

Windows Insider programının başı Gabriel Aul, Twitter hesabından yaptığı açıklama ile yeni güncellemenin bu Cuma günü yayınlanacağını duyurdu. Pasifik zaman dilimine göre sabah 10’da güncellemenin dağıtımına başlanacak. Bu da Türkiye saatine göre yaklaşık 20.00 sularına denk geliyor. Yani yeni güncellemeyi ilk alanlardan olmak istiyorsanız saatlerinizi şimdiden ayarlayın.

Şubat ayında yayınlanan Windows 10 önizlemesi, işletim sisteminin temel özelliklerini kullanıcılara gösterdiyse de, tanıtımda gördüğümüz pek çok ek özellikten mahrumdu. Aradan geçen iki aylık sürenin ardından yayınlanacak olan yeni dalga ile birlikte vadedilen çoğu özelliği görmeyi umut edebiliriz.