Anasayfa Haber LG, G4’ün Deri Kaplı Modelini Yanlışlıkla Sızdırdı!

LG, G4’ün Deri Kaplı Modelini Yanlışlıkla Sızdırdı!

LG’nin dikkatsizliği, yeni amiral gemisinin deri kaplı modellerinin planlanandan önce açığa çıkmasına neden oldu.

LG, 28 Nisan’da düzenleyeceği bir etkinlik ile en yeni amiral gemisi G4’ü tanıtacak. Ancak teknoloji dünyasının vazgeçilmez parçası erken sızıntılar LG’nin peşini bırakmayacağa benziyor. Yayınlanan son görseller LG’nin deri kaplı G4 modellerini, planlanandan günler önce ortaya çıkardı.

Teknoloji dünyasının en gözde sızıntı uzmanı Evan Blass (@evleaks), LG’nin tanıtım için hazırladığı ancak yayına sunmadığı bir internet sitesini bularak, firmanın G4 tanıtımında kullanacağı pek çok materyali ele geçirdi. Bu materyallerden en çok dikkat çekeni ise 6 farklı renkte sunulan deri kapaklı modeller.

lg g4 deri kapak 2

LG, sızıntıların ardından siteyi hemen kapattı ancak dikkatli kullanıcılar bu kısa süre içerisinde önemli başka bilgilere de ulaştı. Ele geçirilen bir diğer dikkat çekici özellik ise kamera oldu. Geçtiğimiz günlerde LG’nin, G4’ün kamerasına odaklandığı tanıtım filminde gördüğümüz f/1.8 kameraya, kızılötesi renk doğrulama sensörü, bir lazer otofokus ve tam manuel mod eşlik edecek.

Önceden ortaya çıkan diğer özelliklerse 5.5 inçlik quadHD ekran, 3000 mAH pil ve microSD slotu idi. Daha detaylı bilgileri 28 Nisan’da LG’nin düzenleyeceği tanıtım etkinliğinde göreceğiz.