Anasayfa Haber Grand Theft Auto 5 İçin Yeni Nvidia Sürücüleri Çıktı

Grand Theft Auto 5 İçin Yeni Nvidia Sürücüleri Çıktı

Nvidia tarafından yayınlanan en son ekran kartı sürücüsü, GTA 5 için optimize edilmiş olarak geliyor.

Technopat olarak bilgisayarınıza her zaman en yeni sürücüler ve güncellemeleri kurmanız gerektiğini vurguluyoruz. Yazılımın devamlı geliştiği bir çağda geride kalmak, hem güvenlik, hem de performans açısından yararlı değil. Nvidia’da bu konuda üzerine düşeni yapmaya gayret eden firmalar arasında olduğunu gösteriyor.

Nvidia’nın yeni GeForce Game Ready 350.12 WHQL sürücüsü, özellikle Grand Theft Auto 5 oynamayı planlayan oyuncular için optimize edilmiş olarak geliyor. Burada verdiğimiz bağlantıdan şirketin sürücü indirme sayfasına ulaşabilir ve uygun sürücüyü bulup indirebilirsiniz. Eğer bilgisayarınızda GeForce Experience yazılımı kuruluysa, bu yazılım uygun güncellemeleri zaten çoktan tespit etmiş, onay vermenizi bekliyor olabilir, kontrol etmeyi unutmayın.

Nvidia bu son sürücüde sadece GTA 5 oyuncularını gözetmemiş, aynı zamanda Assassin’s Creed Rogue ve Project Cars gibi pek çok popüler oyun için de performans artırıcı geliştirmeler yapmış bulunuyor. Özellikle birden fazla ekran kartını SLI olarak çalıştıran oyuncular, bu son sürücülerdeki geliştirmelerden önemli fayda sağlayabilecekler.