Anasayfa Haber Battlefront 3 İçin İlk Video Yayınlandı!

Battlefront 3 İçin İlk Video Yayınlandı!

On yıl aradan sonra yeni Battlefront oyunu için ilk resmi video yayınlandı ve çıkış tarihi de açıklandı.

Electronic Arts için çalışan oyun stüdyolarından DICE tarafından geliştirilen yeni Battlefront için ilk resmi tanıtım videosu bugün yayınlandı. Yayınlanan videoda oyun içi grafik motoru kullanılmış, ancak gerçek bir oynanış videosu değil. DICE şimdilik oyun içi video yayınlamıyor, bunu önümüzdeki E3 fuarına saklıyor. Aşağıdaki videoda göreceklerinizin, oyunun PS 4 üzerinde çalışırken ekranda görünecek olanlara çok benzediği iddia ediliyor. Ancak tabii ki bunun ne kadar doğru olduğunu E3 fuarında göreceğiz.

Yeni Battlefront tamamen klasik üçlemede geçen Asiler-İmparatorluk savaşlarını konu alacak. Tek kişilik bir senaryosu bulunmayacak ve sadece multiplayer oyunlar üzerine kurulu bir yapısı olacak. 40 kişiye kadar multiplayer maçları destekleyeceği söylenen oyunda tabii ki efsanevi Star Wars araçlarını kullanma, Darth Vader gibi karakterleri oynama fırsatı bulacağız.

Aynı anda Windows PX, Xbox One ve PS 4 için çıkarılacak olan oyunun resmi çıkış tarihi 2015 yılının Aralık ayı olarak belirlenmiş. Electronic Arts hep yaptığı gibi oyunu 1 Aralık 2015’te önsiparişle alanlara açacak. Ardından da 8 Aralık tarihinde diğer oyuncuların erişimine açılacak.