Anasayfa Haber Windows 10, Temmuz Sonunda Çıkabilir

Windows 10, Temmuz Sonunda Çıkabilir

AMD CEO’su, yaptığı bir konuşma sırasında Microsoft’un çıkış planlarını ağzından kaçırdı.

Microsoft yeni işletim sistemi Windows 10 için kesin bir çıkış tarihi vermiyordu. Şirketten bu konuda gelen en açık duyuru, yeni işletim sisteminin bu yaz aylarında çıkarılacağı yönünde olmuştu. Ancak AMD sayesinde artık bu konuda elimizde biraz daha kesin bir tarih var.

AMD CEO’su tarafından yapılan bir konuşmada, şirketin yakın gelecekteki satış stratejileri tartışılırken, Windows 10’un Temmuz sonunda piyasaya çıkacağı bilgisi de ağızdan kaçırıldı. Tabii ki AMD’nin Microsoft’un tüm planlarını kesin olarak bilmesi beklenemez. Ancak büyük donanım üreticileri bu gibi herkesi çok yakından ilgilendiren konularda genellikle biraz daha fazla bilgi sahibi oluyorlar.

Windows 10’un Temmuz sonunda çıkacak olması çok da mantıksız sayılmaz. Bu dönem yaz tatilinden çıkmaya ve okula dönmeye hazırlanan öğrenciler arasında yeni donanım ve yazılım satışlarının arttığı bir zaman dilimi. Haliyle bilişim sektörü de satış planlarında buna dikkat ediyor. Ancak Microsoft’un önümüzdeki 3 aylık sürede Windows 10’u yetiştirip yetiştiremeyeceği ise ayrı bir soru.