Anasayfa Haber Transformers Dünyası Büyümeye Devam Edecek

Transformers Dünyası Büyümeye Devam Edecek

Paramount Pictures yönetimi, kendilerine iyi para kazandıran Transformers serilerini daha da genişletmeye hazırlanıyor.

Transformers isim haklarına sahip olan ve filmler konusunda Paramount Pictures ile yakın temas halinde olan Hasbro yönetiminden gelen bir açıklama, bu serilerin büyüyerek devam edeceğini ortaya koydu. Hasbro CEO’su Brian Goldner tarafından yapılan açıklamalar, Paramount Pictures yönetiminin bir sonraki Transformers filmini 2017 yılında gösterime sokmayı amaçladığını ortaya çıkardı.

Ancak Paramount sadece yeni filmlerle seriyi devam ettirmeyi amaçlamıyor, daha fazlasını yapmayı hedefliyor. Paramount tarafından kurulan bir yazar kadrosu, Transformers dünyasını yeni ve farklı hikayelerle genişletmek için çalışıyor. Bu yazar kadrosunun başına da I Am Legend ve A Beautiful Mind gibi filmlerin senaristi olan, Oscar ödüllü Akiva Goldsman getirilmiş.

2017 yılında gösterime girecek olan yeni film, en son gösterilen ve 1 milyar dolar gişe hasılatı yapan Transformers: Age of Extinction‘ın devamı niteliğinde olacak. Ancak bunun dışında farklı konuları işleyen yeni serilerin ve filmlerin tasarlanması da gündemde. Paramount’un Transformers evrenine yaklaşımının, Disney‘in Star Wars evreniyle yapmayı planladığı gibi çok kademeli ve cepheli olacağı tahmin ediliyor.